Hesabım
    BeIN Connect Dizisi "Fandom"dan Teaser!

    Şahin Irmak ve Tuğçe Altuğ başrollü Fandom'dan teaser!

    BeIN Connect'in yeni orijinal dizisi Fandom'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Şahin IrmakTuğçe Altuğ ve Eren Vurdem'in başrolünü paylaştığı Fandom, televizyon dizilerinin fanatik hayranlarının hikayesini anlatıyor. Hayranlar örgütlenerek senaristlere karşı savaş açacaklardır.

    Farklı hikayesiyle yakında izleyici karşısına çıkacak olan BeIN Connect dizisi Fandom'dan ikinci teaser geldi. Yeni teaser'da Ozan Güçlü'ye de yer verildiği görülüyor. Fandom dizisi, OM Content'in kurucuları Uğur Atukman Taban ve Itır Özoflu'nun yapımcılığında hayata geçirildi. Tayfun Güneyer'in yönetmenlik ve senaristliğini üstlendiği Fandom, kara mizah temasıyla karşımıza çıkacak.

    Televizyon sektörüne eleştirel bir yaklaşım getirecek olan Fandom, dizi hayranlarının örgütlenme hikayesini anlatacak. Senaristlere savaş açan hayranların neleri değiştirebileceğini hep birlikte göreceğiz. Televizyon dizilerinin sosyal medyada büyük bir hayal kırıklığı olarak anıldığı izleyiciler tarafından biliniyor. Fandom ile bu durumu başka bir dizi içerisinde görmüş olacağız.

    Fandom'un BeIN Connect'te ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top