Hesabım
    Seinfeld'dan Legolu Tanıtım Yayınlandı!

    Seinfeld'in tüm sezonları Netflix'teki yerini aldı.

    Gelmiş geçmiş en iyi komedi dizilerinden biri olarak gösterilen Seinfeld dizisinden yeni bir tanıtım paylaşıldı. Ama bu kez karakterlerimizi lego olarak görüyoruz. Bryan Cranston seslendirmeli lego Seinfeld tanıtım videosu stop motion çekim ile karşımıza çıkıyor. Bryan Cranston, Netflix'in Seinfeld'i satın alması nedeniyle dizi üzerinde istediklerini yapabileceklerini belirterek ironi yapıyor.

    Seinfeld, 1 Ekim tarihinde Netflix'te gösterimini yapmaya başladı. Yeni tanıtımda Bryan Cranston ve Jerry Seinfeld arasında geçen mizah dolu diyaloga tanıklık ediyoruz. Jerry'nin apartman dairesinin legoya dönüşmesini izliyoruz. Cranston, dizide Dr. Tim Whatley karakterine hayat veriyordu ve 5-6 bölüm boyunca Seinfeld'de yer almıştı.

    Seinfeld, New York'ta yaşayan bir stand-up komedyeninin hikayesini anlatıyordu. Dizide kendi adını kullanan ve diziye adını veren Jerry Seinfeld'in başrolünde yer aldığı Seinfeld'de başkahramanımız ve yakın arkadaşlarının birbirinden eğlenceli ve samimi maceralarını izliyorduk. Seinfeld dizisi 1989 ile 1998 yılları arasında yayınlandı. Dizinin yaratıcıları arasında Jerry Seinfeld ve Larry David yer alıyordu. Larry David'in Curb Your Enthusiasm dizisi günümüzde hala devam ediyor.

    Seinfeld başrolleri arasında Jerry Seinfeld'in yanı sıra Julia Louis DreyfusJason AlexanderMichael Richards yer alıyor. Oyuncuların büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Seinfeld, Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkmaya başladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top