Hesabım
    John Cena Başrollü Peacemaker'dan Yeni Klip!

    Peacemaker'dan özel bir klip yayınlandı.

    HBO Max'te yayın hayatına başlayacak olan Peacemaker'dan özel bir klip yayınlandı. Game of Thrones spin-off'u House of Dragon fragmanının ardından HBO Max, en büyük merakla beklenen yapımlarından detayları paylaşmaya devam ediyor. Peacemaker'ın başrolünde John Cena yer alıyor.

    The Suicide Squad'a John Cena'nın canlandırdığı Peacemaker karakterini katan James Gunn, Warner Bros ve HBO Max ile anlaşarak spin-off dizisi üzerinde çalışmaya başlamıştı. The Suicide Squad'ın gösterime girmesinin hemen ardından Peacemaker'dan ilk ayrıntılar paylaşılmaya başlanmıştı. Şimdi ise HBO Max, özel bir klip yayınladı. James Gunn'ın "Dünyanın en büyük pisliği" olarak tanımladığı Peacemaker'ın fragmanında kahramanımızınen yakın arkadaşı Eagly ile tanışıyoruz.

    Peacemaker dizisinde John Cena'ya Steve AgeeDanielle BrooksRobert PatrickJennifer HollandFreddie Stroma ve Chukwudi Iwuji eşlik ediyor. Geçtiğimiz gün açıklananlara göre ekip, DC FanDome etkinliğinde online olarak panel aracılığıyla hayranlarla buluşacak.

    Peacemaker'ı tanıma imkanı yakaladığımız The Suicide Squad, yılın en çok beklenen yapımları arasında yer alıyordu. Çünkü film, David Ayer'in çektiği Suicide Squad'ı yok sayarak yola çıkmıştı. Ama Warner Bros'un hibrit gösterim sistemi nedeniyle The Suicide Squad, şirketi zarara uğrattı. Film, vizyon tarihinden itibaren HBO Max'te gösterime girmişti.

    Peacemaker, 2022'in Ocak ayı içerisinde HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top