Hesabım
    Squid Game, Netflix'in En Çok İzlenen Dizisi Oldu

    Squid Game, Bridgerton'ı solladı.

    İzleyicilerini ikiye karşı cepheye ayıran Netflix dizisi Squid Game hakkında yeni bir açıklama paylaşıldı. Netflix'ten gelen resmi duyuruya göre Squid Game, platformun en çok izlenen dizisi oldu. Geçtiğimiz yıl yapılan açıklamada en çok izlenen dizi Bridgerton olmuştu. Squid Game, Bridgerton'ı sollamış oldu.

    Squid Game geçtiğimiz gün itibarıyla toplamda 111 milyon izleyiciye ulaştı. Böylelikle Netflix'in en çok izlenen yapımı olma ünvanına sahip oldu. Hwang Dong-hyuk'un geliştirdiği ve hayata geçirdiği Squid Game, sosyal medyanın tartışma konusu olmaktan çıkamıyor. Birkaç gün önce de Netflix Türkiye'de yapılan Squid Game paylaşımı izleyicileri ikiye ayırmıştı. Paylaşımda bir kesimin diziyi çok popüler olduğu için izlemeyi reddettiği, diğer kesimin ise izleyip beğenmediğini söyleyerek popüler olmaya çalıştığı iddia edildi.

    Squid Game aynı zamanda dünyaya bu kadar hızlı bir şekilde yayılıp büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ilk Kore dizisi oldu. Dizinin devamının çekilip çekilmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Squid Game'in yaratıcı ismi dizinin onu çok yorduğunu açıklamıştı.

    Dizinin konusu ise şöyle: Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazipi bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcük riskleri vardır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top