Hesabım
    Jason Segel, Apple TV+ Yapımı "Shrinking"de Deli Terapist Olacak

    Apple, Shrinking dizisi için sipariş verdi.

    Son olarak Our Friend yapımında izleme şansı yakaladığımız How I Met Your Mother yıldızı Jason Segel, Apple TV+ ile iş birliğine gidiyor. Açıklamalara göre Apple, Shrinking isimli dizinin siparişini verdi. Jason Segel ise dizinin hem oyuncu kadrosuna, hem de yazar kadrosuna dahil oldu. Ayrıca yürütücü yapımcı görevini üstlenecek.

    Shrinking, Jason Segel ile Apple TV+'ın iş birliği yapacağı ikinci proje olacak. Daha önce de young adult uyarlaması olan The Sky is Everywhere'in oyuncu kadrosunda Segel'ın yer alacağı açıklanmıştı. Ayrıca oyuncu Lily Collins ve Jesse Plemons başrollü Lakers projesinde görülecek. Shrinking'in konusu ise şöyle: Shrinking, yas tutan bir terapistin hikayesini anlatıyor. Bu durum terapistin kuralları yıkmaya başlamasına, ona gelen hastalara doğrudan aklından geçen ilk şeyleri söylemesine neden olacaktır. Eğitiminde edindiği tüm bilgileri yok sayan adam, bu tavrıyla insanların yaşamında büyük değişiklikler yaşamalarına neden olur. Hatta yanlışlıkla kendi yaşamını da değiştirecektir.

    Shrinking'de terapist rolünde Jason Segel'ı göreceğiz. Ted Lasso'nun yaratıcı isimlerinden Bill Lawrence, Roy Kent ve Brett Goldstein, Shrinking'in yürütücü yapımcıları ve yazarları olarak görev alacak. Bill Lawrence'ın ayrıca şimdilerde Head of the Class ve Clone High reboot projeleriyle ilgilendiği biliniyor. Yazar, Ted Lasso sayesinde Primetime Emmy Ödülü'nün sahibi olmuştu.

    Shrinking'in prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top