Hesabım
    Alex Rider 2. Sezon Fragmanı Yayında!

    Alex Rider, zamana karşı yarışıyor.

    Otto Farrant'ın başrolünde bulunduğu ve ilk sezonunda Haluk Bilginer'in de yer aldığı Alex Rider dizisinin 2. sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı. Bilginer, 2. sezonda yer almıyor. Alex Rider ise IMDB TV üzerinden prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

    Anthony Horowitz'in gençlik kitaplarından uyarlanarak ekranlara taşınan Alex Rider, 2. sezonuyla izleyici karşısına yakında çıkacak. Alex Rider 2. sezonun hikayesi, 4. kitaptan uyarlandı. Kitabın adı Eagle Strike olarak biliniyor. Bu kez Alex, bir bilgisayar oyununun peşine düşmek zorunda kalacaktır. 

    Dizinin konusu ise şöyle: Alex Rider’ın hayatı, amcasının söylendiği gibi bir trafik kazasında değil, İngiliz casusu olarak görev aldığı sırada öldürüldüğünü öğrenmesiyle bambaşka bir hal alır. MI6’nın gizli bir biriminin başkanı olan Alan Blunt, Alex’in çocukluğundan beri casusluk için eğitildiğini düşünür ve bu yüzden Alex’ten iki milyarderin ölümünü araştırmasını talep eder. İsteksizce yeni bir kimlik kazanan Alex, iki milyarderin ölümü ile Point Blanc adlı bir yatılı okulun bağlantısını ortaya çıkarmak için harekete geçer.

    Alex Rider 2. sezonuna Marli Siu ve Rakie Ayola dahil edildiği biliniyor. Stephen Dillane ve Vicky McClure ise ilk sezonun ardından yeni bölümlerde karşımıza çıkmaya devam edecek. Brenock O’Connor ve Ronkẹ Adékọluẹ́jọ́, Alex'in yakın arkadaşları olarak günü kurtarmaya yardımcı olacak.

    Alex Rider 2. sezon, Amerika ve İngiltere'de IMDB TV üzerinden 3 Aralık tarihinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top