Hesabım
    Disney, Disney+ Günü'nü Kutlamaya Hazır

    Disney+'ın yayınlanan videosu, film ve dizilerden izlenimler veriyor.

    Son iki yılın en başarılı streaming platformları arasındaki yerini alan Disney, Disney+ Günü'nü kutlama amacıyla bir video paylaştı. Geçtiğimiz gün içerisinde yayınlanan videoda Star Wars evreni, Marvel Sinematik Evreni ve çok daha fazlasına nostaljik bir bakış atıyoruz. Ayrıca Disney, gelecek yapımları vaat etmeyi ihmal etmiyor.

    Disney+ Günü'nün amacı, platformun açılışını kutlamak olarak karşımıza çıkıyor. Esasen platform 12 Kasım 2019 tarihinde açılışını gerçekleştirmişti. Başlangıcını The Mandalorian ile yapan Disney+, büyük bir başarı elde etmişti. Star Wars evrenini The Mandalorian ile kurtuluşa erdiren Disney, başarısını Marvel dizileriyle katladı. Tabii geçmiş film ve dizi arşivleri geniş kitlelere hitap ettiği ve klasikleştiği için, izleyicileri çekmeye devam etti. Disney+ açıldığı günden bu yana skandallara da konu oldu. Bazı aile filmlerine sansür uyguladı. Bu nedenle 18+ yapımları hayata geçirmeyi vaat ettiler. Tüm bu deneyimlerle birlikte platform 2 yılını doldurdu.

    Disney+, yakın zamanda Star Wars evrenini daha fazla genişletecek. Star Wars: Visions ve Star Wars: The Bad Batch'in ardından The Book of Boba Fett, Obi Wan Kenobi, Andor, Ahsoka dizileri yolda bulunuyor. WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Loki ve What If...? dizileri Marvel Evreni spin-offları olarak hayata geçirilmişti. Yakın zamanda Hawkeye, Moon Knight, Ms. Marvel, She Hulk, Agatha Harkness spin-off'u ve daha fazlası platformdaki yerini alacak.

    Stüdyonun tüm dijital platform yapımlarına büyük bütçeler ayırdığı biliniyor. Bu durum da kolaylıkla diğer platformların önüne geçmesini sağlıyor. Platformda Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic'in içerikleri yer alıyor.

    Disney+ Day'in esas kutlaması 12 Kasım'da gerçekleştirilecek. Sürpriz içeriklerin platformda yayınlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top