Hesabım
    Yeni Hawkeye Görseli Yayında!

    Hailee Steinfeld ve Jeremy Renner aynı karede.

    Marvel Sinematik Evreni'nin sevilen karakterlerinden Clint Barton, Disney+'a taşınıyor. Platformda yayınlanması beklenen Hawkeye dizisinden yeni bir görsel, meraklılarıyla buluştu. Söylenenlere göre Hawkeye'ın bu yeni görseli, Kate Bishop ve Clint Barton'ın tanışma anını gösteriyor olabilir.

    Kasım ayı geldi çattı ve Disney+'ın tıklamalarının artacağı bir döneme giriş yaptık. WandaVision, Loki, The Falcon and The Winter Soldier ve What If... ? dizilerinin ardından Hawkeye dizisi Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olarak izleyici karşısına çıkacak. Şimdi ise yeni bir görselle dizi gündeme getirildi. Görselde Hailee Steinfeld'in canlandırdığı Kate Bishop'ın, Clint Barton ile ilk kez karşılaşma anına tanıklık ediyoruz. Kate'in yanında çizgi romanlardan tanıdığımız meşhur tek gözlü sevimli köpek Lucky de yer alıyor.

    İkili, New York metrosunda bir araya geliyor. Fragmanlardan bildiğimiz üzere yakın zamanda Bishop ve Barton, New York'un yeraltı dünyasına doğru savaş açacak. Hawkeye'ın geçmişinden gelen Ronin, kahramanımızı avlamaya çalışacak.

    Dizide Vera Farmiga, Kate Bishop'ın annesi olarak karşımıza çıkacak. Tony Dalton, The Swordsman; Fra Fee, Kazi; Zahn McClarnon, William Lopez; Alaqua Cox, Maya Lopez'i canlandıracak. Tabii Jeremy Renner'ı Hawkeye, Hailee Steinfeld'i ise Kate Bishop olarak izleme şansı yakalayacağız. Hawkeye, 24 Kasım tarihinde Disney+'taki yerini alacak. İlk hafta 2 bölüm birden yayınlanacak. Ardından ise haftalık olarak yayın hayatına devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top