Hesabım
    Star Trek: Prodigy 2. Sezon Onayı Aldı

    Paramount Plus'ın animasyon dizisi Star Trek: Prodigy, 2. sezonu ile geri dönecek.

    Paramount Plus'ta yayınlanan animasyon Star Trek dizisi Star Trek: Prodigy, 2. sezon onayı aldı. Dizinin yürütücü yapımcısı Heather Kadin, daha önceki açıklamalarında Star Trek: Prodigy'nin 2. sezonu hak ettiğini söylemişti. Ancak bu haber, bugüne kadar resmi olarak dile getirilmemişti.

    Star Trek: Prodigy'nin 2. sezonu ile devam edeceği haberi, dizinin ilk üç bölümünün yayınlanmasının ardından açıklandı. İlk sezonun ilk yarısı, her hafta perşembe günleri yayınlanmaya devam edecek. İkinci yarısı ise 6 Ocak 2022'den itibaren yayınlanacak. İlk sezonun Pramount Plus'taki gösteriminin tamamlanmasının ardından, dizi Nickelodeon'da da yayınlanacak. 

    Star Trek: Prodigy, küçük yaştaki izleyicileri hedefleyen ilk Star Trek dizisi olma özelliğini taşıyor. Dizinin merkezinde genç uzaylılardan oluşan uyumsuz bir ekip yer alıyor. Terk edilmiş bir federasyon yıldız gemisi bulan ekip, bir yandan daha iyi bir gelecek hayaliyle daha büyük bir galakside gezinirken bir yandan da birbirleri ile nasıl uyum içinde çalışabileceklerini keşfetmeye çalışıyor. 

    1970'lerin klasik Star Trek: The Animated Series ve geçtiğimiz yıl başlayan Star Trek: Lower Decks dizilerinin ardından gelen Star Trek: Prodigy, toplamda üçüncü animasyon dizisi olarak Star Trek evreninde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top