Hesabım
    David Fincher ve David Prior'ın 'Voir' Belgeselinden Fragman

    Netflix, sinema tutkusuyla dolu belgeselden ilk fragmanı paylaştı

    Sinemaya ve sinemaya gitme deneyimine karşı derin bir sevgimiz var ve bu konuda yalnız değiliz. Başkalarıyla o karanlık salonda oturmak ve ekrandaki hareketli resimler tarafından uzaklaştırılmak insanı dönüştüren bir deneyim. David Fincher ve David Prior'ın son projesi Voir, sinema sevgisini alıp, iyi düşünülmüş bir sohbet alanına dönüştürüyor ve gerçekten harika filmlerin derinlerine iniyor.

    Altı bölümlük belgesel, video denemeleri şeklinde sunulacak; Walter Chaw, Drew McWeeny, Taylor Ramos, Sasha Stone ve Tony Zhou tarafından anlatıldığı gibi uzun soluklu tartışmalar yer alacak. Bu video denemeleri, film yapımının nüanslarını ve çeşitli filmlerin sadece sinemanın çehresini nasıl değiştirdiğini, gelişmesine ve büyümesine izin vermediğini, aynı zamanda bu filmlerin onları izleyenleri nasıl değiştirdiğini inceleyecek. 

    Fincher, Hollywood'a aşk mektupları yazmaya ve film yapma sürecinin geneline yabancı değil, senaryosunu Fincher'ın babası Jack Fincher'ın yazdığı son filmi Mank, Herman J. Mankiewicz'in (Gary Oldman), Citizen Kane filminin ilk taslağını nasıl yazdığını anlatıyor. Film, Orson Welles, Louis B. Meyer, William Randolph Hearst ve Marion Davies gibi dönemin tarihi figürleriyle dolu. Fincher'ın sessiz film sonrası bir dönemde konuşan filmlerin kökenlerine gösterdiği özen, tüm çalışma süresi boyunca hissedildi.

    Fragmanda görüldüğü gibi, Voir bu sevgi ve özenin bir devamı ve görünüşe göre sinefilleri heyecanlandıracağından ve belki de filmleri yalnızca geçici bir fantezi olarak görenleri eğiteceğinden emin olacak daha analitik bir film görüşü. Fincher, David Prior, Ceàn Chaffin, Joshua Donen, Neil Kellerhouse, Ross M. Dinerstein ve Ross Girard ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek.Voir, 6 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak, resmi özet ve ilk fragman aşağıda görüntülenebilir:

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top