Hesabım
    Oscar Isaac'li Marvel Dizisi ‘Moon Knight’a İlk Bakış

    Diziden ilk görsel yayında!

    Marvel Sinematik Evreni'ne hoş geldiniz. Oscar Isaac, Disney Plus Day kapsamında yayınlanan “Moon Knight” dizisinin kısa tanıtım videosuyla MCU'ya giriş yaptı. Isaac, çoklu kişilik bozukluğu yaşayan ve Mısır ay tanrısı Khonshu tarafından doğaüstü yetenekler verilen eski bir ABD Denizcisi olan Marc Spector olarak rol alıyor. Fragmanda Marc, Khonshu'nun altın bir heykeline bakıyor ve çizgi romanlara uygun beyaz pelerini takıyor.

    “Moon Knight”, Mohamed Diab ve “The Endless” ve “Synchronic” film yapımcıları Justin Benson ve Aaron Moorhead'den geliyor. Dizinin kötü adamı olduğuna inanılan Ethan Hawke'ın karakteri, görüntülerde yer almıyor ama Hawke'a ait bir sesin "Kafanızdaki ses, sizi yutuyor" dediği duyuluyor. En çok Hulu'nun “Ramy” dizisindeki çıkışıyla tanınan May Calamawy, henüz bir yayın tarihi olmayan dizide önemli rollerden birini üstleniyor.

    Bu yılın başlarında “Late Night with Seth Meyers” programında yer alan Hawke, Isaac'in kendisini MCU serisinde yer alması için kişisel olarak işe aldığını açıkladı. Hawke, "Bunu benden üç blok ötede Brooklyn'de yaşayan Oscar Isaac'den duydum. Bir kafedeydim. Bana geldi, 'Hey, "The Good Lord Bird"ü gerçekten beğendim. Sen harikasın. Benimle 'Moon Knight'ta olmak ister misin?' dedi. Ben de 'Evet' diye cevapladım." dedi.

    Isaac, ağustos ayında Total Film dergisine diziye katılmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Süper kahraman dili dünyasında anlatılacak inanılmaz derecede sıra dışı bir hikaye olduğunu düşündüm ve biz oldukça farklı bir şey yapıyoruz. Bu aynı tip şeyleri takip etmiyor. Bir çok süper kahraman filminin yaptığı mantıkta bile değil.” dedi. Disney Plus, “Moon Knight”ın prömiyer tarihini daha sonra açıklayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top