Hesabım
    Jennifer Coolidge, Ryan Murphy Dizisi ‘The Watcher’ın Kadrosunda

    Coolidge, üretken yapımcıyla anlaşmayı imzaladı

    The White Lotus yıldızı Jennifer Coolidge'in Ryan Murphy ve sık sık birlikte çalıştığı Ian Brennan'dan gelen Netflix mini dizisi The Watcher'da Bobby Cannavale ve Naomi Watts'la birlikte oynayacağı bildirildi. Resmi olarak açıklanmayan The Watcher'ın, Watts ve Cannavale tarafından canlandırılan evli bir çifti takip ettiği söyleniyor. Dizi için, New Jersey'deki kötü şöhretli “Watcher” evinden esinlenildi.

    Bir çift, 2014 yılında yaklaşık 1,4 milyon dolara 1905 yılı Hollanda kolonyal canlandırmasını satın aldı ve evi on yıllardır “izlediğini” iddia eden “The Watcher”ın tüyler ürpertici mektupları yüzünden evlerini terk etmek zorunda kaldı. Netflix, Reeves Wiedeman'ın New York'un web sitesi The Cut'ta yayınlanan bir makalesini içeren şiddetli bir ihale savaşının ardından Aralık 2018'de haklar paketini kazandı.

    Murphy ve Brennan'la birlikte yürütücü yapımcı olarak Eric Newman (Narcos), Bryan Unkeless, Henry Joost ve Ariel Schulman (Catfish) yer alıyor. Kaynaklar, dizinin çekimlerinin devam ettiğini söyledi. Coolidge, HBO'nun hit yaz dizisi White Lotus'un ikinci sezonuna geri dönüyor. Ayrıca, Netflix filmi We Have a Ghost, Jennifer Lopez-Josh Duhamel'li romantik komedi Shotgun Wedding ve 2 Aralık'ta vizyona girecek olan Netflix tatil filmi Single All the Way'de Anthony Mackie ve David Harbour'la birlikte rol alıyor.

    Coolidge, American Pie uzun metrajlı film serisinde rol aldı ve çıkış yakaladı. Oyuncu ayrıca, Legally Blonde filmlerinde, A Cinderella Story, Zoolander, Oscar ödüllü Promising Young Woman ve Apple Original Films yapımı Swan Songda ve CBS komedi dizisi 2 Broke Girls'ün 124 bölümünde Sophie Kachinsky olarak rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top