Hesabım
    Queer as Folk'un Yeni Versiyonu Kadrosunu Oluşturuyor

    Dizinin kadrosuna önemli isimler dahil oldu

    AP

    “Yellowjackets”le yakın zamanda karşımıza çıkan, Akademi Ödülü ve Emmy adayı aktris Juliette Lewis, Peacock'un yeniden tasarlanan “Queer as Folk” dizisinde Ed Begley Jr., Armand Fields, Chris Renfro, Eric Graise, Sachin Bhatt ve Benito Skinner'la birlikte oynayacak ve konuk oyuncu olarak yer alacak. Lewis ayrıca daha önce duyurulan yinelenen konuk oyuncu, ikonik “Sex and the City” oyuncusu Kim Cattrall'a katılıyor.

    “Queer as Folk” yeniden çevrimi, Russell T. Davies tarafından yaratılan aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlandı. Hikaye, New Orleans'ta bir trajedinin ardından hayatları değişen farklı bir arkadaş grubunu takip ediyor. Dizi, yaratıcı ve yönetici yapımcı Stephen Dunn, yönetici yapımcı Jaclyn Moore ve Universal Studio Group bölümü UCP tarafından yönetiliyor.

    Cattrall, treyler parkı köklerine sahip, martiniye bulanmış, sosyetik bir güneyli sosyeteyi canlandırıyor. Lewis (“I Know This Much Is True”) genç oğlunun ebeveyninden çok arkadaşı olan bekar bir anneyi oynayacak. Begley Jr. (“Young Sheldon,” “Bless This Mess”), duygusal olarak mesafeli bir babayı oynayacak. Fields (“Work in Progress,” “The Chi”), hüküm süren bir drag queen ve yerel sahnenin liderini oynuyor. Graise ("Locke & Key") bitkin bir barfly olacak. Bhatt (“Grace & Frankie,” “Into the Dark”) çekici ve empatik bir seks işçisini oynuyor. Skinner (“Search Party”, “Bros”) ise kendi kendini büyüten bir influencerı oynuyor.

    Şimdiye kadar açıklanan dizinin müdavimleri arasında Devin Way, Fin Argus, Jesse James Keitel, Candace Grace, Johnny Sibilly ve dizinin yazarlığını ve yardımcı yapımcılığını da yapan Ryan O'Connell yer alıyor. Dunn ve Moore'un yanı sıra yürütücü yapımcılar arasında Red Productions tarafından üretilen orijinal İngiliz dizilerinin dağıtımını yapan All3 Media International için Lee Eisenberg, Emily Brecht, Nicola Shindler ve Louise Pederson yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top