Hesabım
    ‘Snowfall’, Beşinci Sezon İçin Prömiyer Tarihini Aldı

    FX, ödüllü drama için yeni sezon tarihini açıkladı

    FX'in suç draması Snowfall, beşinci sezonunun 23 Şubat'ta prömiyer yapacağını duyurdu. On bölümlük beşinci sezon, iki bölümlük bir prömiyerle başlayacak ve her bölüm ertesi gün Hulu'da da yayınlanacak. Dizi, 1983 Los Angeles'ında geçiyor ve hepsi crack-kokain salgınının başlangıcından fayda sağlamayı uman birkaç karakteri takip ediyor.

    Bağımlılık yaratan dizide, Damson Idris, Carter Hudson, Isaiah John, Angela Lewis, Amin Joseph, Sergio Peris-Mencheta, Emily Rios, Michael Hyatt, Malcolm Mays, Kevin Carroll, Alon Abutbul ve Reign Edwards yer alıyor. Snowfall, Boyz n the Hood yönetmeni John Singleton, Eric Amadio ve aynı zamanda showrunner olarak görev yapan Dave Andron tarafından yaratıldı. Serinin ilk dört sezonu, aksiyon dolu konusu ve inanılmaz karakter gelişimiyle birlikte izleyicileri büyüledi.

    Dördüncü sezon o kadar çok izlendi ki, kısa sürede FX'in tüm izleme kurullarında 2021'in en çok izlenen programı oldu. Sezon, Snowfall'ı daha da öne çıkardı ve her yerdeki senaryolu suç dizisi severlerin evlerine girdi. Bu başarı hakkında, FX Entertainment Başkanı Eric Schrier, "Snowfall, 4. sezonda hak ettiği bir başarı patlamasının keyfini çıkarıyor ve gelecek yılın başlarında başka bir patlamaya hazır sezonu takip etmekten dolayı heyecan duyuyoruz." dedi. Snowfall, 23 Şubat'ta beşinci sezonuyla geri dönüyor.

    İşte Snowfall beşinci sezonun resmi özeti: 1986 yazında geçen hikayede, Franklin Saint (Damson Idris) ve tüm ailesi, en çılgın hayallerinin bile ötesinde zengindirler, istedikleri her şeye sahip olmanın eşiğindedirler. Basketbol yıldızı Len Bias'ın ani ve trajik ölümü, hem Demokrat hem de Cumhuriyetçi milletvekillerinin hedefi olan kokain salgınını ön sayfa haberi haline getiriyor. Kolluk kuvvetleri bir savaş yolunda ve L.A.P.D.'nin militarizasyonunda. Polis ve politikacılar bu büyüyen belayla başa çıkmanın tek yolunun güç kullanmak olduğuna karar verirler ve yeni C.R.A.S.H. (Sokak Serserilerine Karşı Toplum Kaynakları) birimleri kurulur. South Central, Los Angeles sokakları, Saint ailesi, polis, savaşan çeteler ve CIA arasında gezinirken hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı. Tüm bunların ortasında, açgözlülük, kırgınlık ve egonun onları birbirinden ayırmasına izin vermemeye çalışan ailenin karşı karşıya olduğu en büyük tehdit yine birbirleridir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top