Hesabım
    After Life'ın Final Sezonundan Fragman

    After Life, yayınlanacak üçüncü sezonla final yapacak

    Kara komedi dizisi After Life'ın üçüncü ve son sezonuna yaklaşırken, Netflix, 14 Ocak'ta yayınlanacak yeni sezona kadar heyecanı artırmak için bir fragman yayınladı. Yapımcılığını, yönetmenliğini, yazarlığını ve başrolünü Ricky Gervais'in üstlendiği dizide, karısı Lisa'nın (Kerry Godliman) ölümünün ardından acıyla boğuşan Tony Johnson (Gervais) adlı bir gazete yazarının hikayesi anlatılıyor.

    Lisa'nın kaybından önce Tony, iç düşüncelerini öncelikle kendisine saklayan, nazik, kolay iletişim kuran bir adamdı. Lisa, kanserle olan savaşını kaybettikten sonra Tony, en gerçek benliğiyle, kimi incittiği ya da kırdığı önemli olmadan davranarak ve artık hiçbir şeyi elinde tutmayarak hayatta ilerlemeye karar verir. Onun dünyayı bu yeni ve heyecan verici şekilde ele geçirmesi için yaptığı plan çabucak geri teper, çünkü onu sandığından daha çok seven ailesi ve arkadaşları etrafında toplanır. Onlar, eskiyi daha az geri getirmek için hemen harekete geçerler.

    Oyuncu kadrosunda, Gervais ve Godliman'a katılanlar arasında Diane Morgan (Cunk on Britain), Mandeep Dhillon (Some Girls), Ashley Jensen (Extras), Paul Kaye (The Sunday Show), Roisin Conaty (GameFace), David Earl (Derek), Penelope Wilton (Ever Decreasing Circles), Joe Wilkinson (The Cockfields), David Bradley (Game of Thrones) ve Jo Hartley (Sweetheart) gibi İngiliz televizyon ve filmlerinden birçok tanıdık yüz var.  

    Gözlerinizi yaşlandıracağı kesin olan üçüncü sezon fragmanında, Tony'nin hayatı keyifli kılan şeyin nazik ve sevecen olmak olduğunu fark etmeye başladığı için muhtemelen keskin bir dönüş yaptığını görüyoruz. Hâlâ karısını kaybetmenin sersemliği ve babasının yakın zamanda ölümüyle uğraşırken, yanında sevgili köpeği Brandy ile birlikte, babasının son dileklerini yerine getiren ve küllerini en sevdiği yerlere saçan Tony'yi görüyoruz.  After Life, üçüncü sezonuyla 14 Ocak'ta Netflix'te.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top