Hesabım
    Netflix Dizisi "The Woman in the House"tan Yeni Fragman

    Kara komediden yeni fragman yayında!

    Netflix'in yakın zamanda yayına alacağı The Woman in the House olarak da bilinen kara komedisi The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window'dan yeni bir fragman yayınlandı. Prömiyer tarihi 28 Ocak olan dizinin başrollerini Kristen Bell (The Good Place), Michael Ealy (Fatale), Tom Riley (Da Vinci’s Demons), Mary Holland (Happiest Season), Cameron Britton (Mindhunter), Samsara Yett (The Flight Attendant), Christina Anthony (Mixed-ish) ve Benjamin Levy Aguilar (Filthy Rich) üstleniyor. 

    30'ar dakikalık 8 bölümden oluşan dizi, yeni boşanmış bir kadın olan Anna'nın (Bell), bir kadeh şaraptan sonra kadehi yudumlarken kendini pencereden dışarı bakarken bulan hikayesini anlatacak. Anna, ara sıra sokağın karşısındaki boş evi izlemeyi seviyor. Bir gün, boş eve yeni komşular gelir: Çekici bir adam (Riley) ve genç kızı (Yett) eve taşınır. Sonunda Anna'ya merak duygusu için bir şeyler verir. Anna'nın günleri, korkunç bir cinayete tanık olana kadar bu yeni eğlence biçimiyle biraz daha aydınlanmaya başlar ama Anna, kendi gözlerine ve akıl sağlığına güvenebilecek midir?

    Rachel RamrasHugh Davidson ve Larry Dorf tarafından yaratılan dizi, izleyicileri Anna'nın gerçekliğini sorgulamaya eşlik ettirirken, onları dolambaçlı ve heyecanlı bir komedi macerasına götürecek. Ramras, Davidson ve Dorf ayrıca, Gloria Sanchez Productions adına Bell, Will Ferrell, Jessica Elbaum, Michael Lehmann ve Brittney Segal'la birlikte yapımcılık görevini üstleniyor. 

    Anna'nın alkolü, terapistinin verdiği bazı ilaçlarla karıştırdığını ve sıcak tavayı çıkarırken fırın eldivenini unuttuğunu görünce, bir cinayete tanık olduğu sözü de izleyiciler tarafından hemen sorgulanıyor. The Woman in the Street Across the House from the Girl in the Window, 28 Ocak'ta Netflix'te yayında!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top