Hesabım
    ‘Godfather of Harlem’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Epix, mafya dizisi için devam kararı aldı

    Kanalın perşembe sabahı yaptığı duyuruya göre, Epix drama dizisi “Godfather of Harlem”, üçüncü sezonu için yenilendi. Forest Whitaker, Vincent D'Onofrio, Ilfenesh Hadera, Nigél ThatchLucy Fry ve Antoinette Crowe-Legacy'den oluşan bir oyuncu kadrosuyla birlikte suç patronu Bumpy Johnson olarak yeni sezonda da başrolü canlandıracak.

    Whitaker yaptığı açıklamada, “Bu eşsiz ve güçlü hikayeyi anlatırken, gerçekten inanılmaz oyuncu kadromuz, ekibimiz ve yazarlarımızla birlikte çalışarak şovuma geri dönmekten dolayı heyecan duyuyorum. Sete geri dönmek için sabırsızlanıyorum ve Epix Başkanı Michael Wright, Epix, ABC Signature ve destekleri için özel olarak hayranlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

    Özellikle Epix, yapımın geri dönen oyuncu kadrosunu açıklayan basın açıklamasında, dizinin yıldızı Giancarlo Esposito'yu dahil etmedi. Şirkete yakın kaynaklar, karakterin, şovun genel hikayesinin ayrılmaz unsurlarından biri olarak kabul edildiğinden, Esposito'nun diziye dönmesi için çok güçlü bir ilgi olduğunu öne sürüyor. Gösterinin üçüncü sezonu 10 bölümden oluşacak ve prodüksiyon bu yaz New York'ta başlayacak.

    Hikaye, Johnson'ın Harlem'in kontrolü için sürdürmesi gereken güç mücadelesini, Küba mafyasının ve CIA'nın tecavüzcü üyeleriyle savaşmasını keşfedecek. Gerginliğin artmasıyla Johnson, sevdiklerini ve çevresini tehlikeye atar. Dizi, "Amerikan tarihinin en çalkantılı zamanlarından birinde, suç dünyasının ve sivil haklar hareketinin çarpışması" olarak nitelendiriliyor. Godfather of Harlem, ABC Signature'dan geliyor. Seri, Chris Brancato ve Paul Eckstein tarafından yaratıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top