Hesabım
    Yellowjackets, Showtime'dan İkinci Sezon Onayı Aldı

    Sevilen dizi, finalin hemen ardından yeni sezon onayı aldı

    Beğeni toplayan ve dün akşam final yapan Yellowjackets, fazla vakit kaybetmeden ikinci sezon onayı aldı. Ülkemizde beIN CONNET aracılığıyla izleyiciyle buluşan dizi, lise kadın futbol takımının geçirdiği uçak kazası sonrası hayatta kalanların yaşadıklarını konu alıyor. İlk sezon toplam 10 bölümden oluştu ve oldukça önemli bir beğeni elde ett. 

    Showtime'ın eğlence bölümünün eş başkanlarından olan Gary Levine, "Yellowjackets, Showtime için katışıksız bir sansasyon oldu. Birkaç '2021'in En İyisleri' listesine girdi, Rotten Tomatoes'da %100 puan aldı ve çığ gibi büyüyen izleyiciler de dahil olmak üzere dizimize gelen hem beğeni, hem de izleyici tepkisi karşısında bunaldık. Açıkça, özgünlük ve cüret için bir açlık var ve inanılmaz showrunner'larımız Ashley [Lyle], Bart [Nickerson] ve Jonathan [Lisco], mükemmel oyuncu kadrosuyla birlikte bunu ve çok daha fazlasını sundu. İkinci sezonda bizim için hazırladıkları sürprizleri görmek için sabırsızlanıyorum." dedi.

    Lyle, Nickerson ve Lisco kendi açıklamalarında şunları ekledi: “Bu şov için aldığımız inanılmaz desteğe minnettarız. Gerek Gary Levine, Jana Winograde, David Nevins, Amy Israel, Dave Binegar ve diğerlerinden gelen, gerekse fantastik Showtime ekibinden ve evde büyüyen 'Citizen Detectives' ekibimizden gelen destek inanılmaz. Muhteşem oyuncu kadromuz ve ekibimizle bu hikayeyi anlatmaya devam etmek için sabırsızlanıyoruz. Destan devam ediyor!” dedi.

    Yellowjackets, kuzeydeki vahşi doğada bir uçak kazasından sağ kurtulan bir grup liseli kadın futbolcuyu merkezine alıyor. Gösteri, genç kadınların karmaşık ama gelişen bir ekipten vahşi klanlara dönüştüğü kazadan hemen sonraki olayları anlatırken, karakterleri yetişkin olarak da izleyiciyle buluşturuyor. Oyuncu kadrosunda Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci ve Tawny Cypress da yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top