Hesabım
    Milo Ventimiglia, NBC'nin Hokey Dramasında Başrolü Üstlenecek

    Yıldız oyuncu This Is Us sonrası projesini buldu

    Başarılı oyuncu Milo Ventimiglia, This Is Us'ın bitiminden sonra NBC ile ortaklığını sürdürmek istiyor. Oyuncu ve DiVide Pictures, drama senaryosu Hometown Saints'i kanala sattı. Proje, This Is Us'ın arkasındaki Disney destekli stüdyo olan ve DiVide'ın genel bir anlaşma altında bulunduğu 20th Television tarafından yürütülecek.

    Hometown Saints, kariyeri bittiğinde kim olduğunu anlamaya çalışan emekli bir hokey oyuncusu olan Billy Riedell'in etrafında dönüyor. Hokey çılgını memleketi Minnesota'ya geri döner ve bir kız lise takımına isteksizce koçluk yapar. Grainne Godfree ve Derek Elliott senaryoyu kaleme alacak ve DiVide'dan Ventimiglia ve Russ Cundiff ile birlikte yapımcılığı üstlenecek.

    Godfree, en son, Marvel'in Samuel L. Jackson'ın başrolde olduğu yeni Disney Plus dizisi Secret Invasion'da danışman yapımcı olarak görev yaptı. Çalışmaları arasında, yönetici yapımcılığa yükseldiği CW'nin DC draması Legends of Tomorrow'un yedi sezonu yer alıyor. Kısa süre önce Amazon'da The Inheritance Games'i geliştirdi ve Netflix için Duende'yi kaleme aldı.

    Elliott ise, Garrett Hedlund ve Abbey Lee'nin başrolde olduğu Klein'ı kaleme aldı. Ayrıca, Scoob animasyon filminde bir ortak senaryosu var. DiVide Pictures ayrıca, ABC'de Tasha Alexander'ın çok satan romanı And Only to Deceive'a dayanan bir drama olan Only to Deceive'ı geliştiriyor. Ventimiglia her iki projeye de oyuncu olarak bağlı değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top