Hesabım
    Çok Satan Psikolojik Roman ‘Saint X’, TV'ye Uyarlanıyor

    Hulu, uyarlama çalışmalarının başladığını duyurdu

    Hulu, Alexis Schaitkin'in "Saint X" adlı romanının bir dizi uyarlamasını sipariş ettiğini duyurdu. Dizi, birden çok zaman çizelgesi ve bakış açısıyla anlatılan psikolojik bir drama olarak tanımlanıyor. Pastoral bir Karayip tatili sırasında genç bir kadının gizemli ölümü ve bunun nasıl travmatik bir dalgalanma etkisi yarattığı ve sonunda hayatta kalan kız kardeşini tehlikeli bir hakikat arayışına çekmesi filmin odak noktası.

    Hulu, diziye sekiz bölümlük bir sipariş verdi. Leila Gerstein uyarlamayı yazacak ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Gerstein daha önce Hulu gösterileri “The Handmaid’s Tale” ve “Looking for Alaska” üzerinde çalışmıştı. Dee Rees, diziyi yönetecek ve yönetici yapımcılık yapacak. Rees, yönetmenliğini de üstlendiği “Mudbound”un senaryosundaki çalışmasıyla Oscar adaylığı aldı.

    Schaitkin, Stephen Williams, Anonymous Content ve DreamCrew Entertainment da baş yapımcı olacak. ABC Signature stüdyo olarak hizmet verecek. Hulu, geçmişte romanları diziye uyarlayarak büyük başarılar elde etti. Belki de en ünlüsü, yazar Margaret Atwood'un romanından uyarlanan, bugüne kadar en iyi drama dizisi dalında Emmy kazanan tek dizisi olan “The Handmaid's Tale” adlı yapım oldu.

    John Green romanından uyarlanan “Looking for Alaska”nın yanı sıra “Little Fires Everywhere”, “Shrill”, “Normal People” ve “Nine Perfect Strangers” gibi diziler de var. Hulu ayrıca, yakın zamanda Steve Levitan'dan 2000'lerin başından beri sevilen bir sitcom'u yeniden başlatma çabalarını anlatan komedi dizisi “Reboot”u sipariş etti. Keegan-Michael Key ve Johnny Knoxville, Judy Greer ile birlikte oyuncu kadrosunu yönetiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top