Hesabım
    Fantastik Komedi "Ghosts", İkinci Sezon Onayı Aldı

    CBS, sevilen dizi için devam kararı aldı

    CBS, 2022-23 sezonu için komedi kadrosunu sağlamlaştırıyor. Kanal, birinci yıl çıkış yapan Ghosts'u ikinci sezon için onayladı ve pazartesi günkü The Neighborhood ve Bob Hearts Abishola bloğunu da yeniledi. Üç seri, önümüzdeki sezon CBS kadrosunda üç sezonluk bir toplamanın ilk yılında olan Young Sheldon'a katılacak.

    Young Sheldon'ın başını çektiği dört şov, bu sezon TV'de en çok izlenen komediler. CBS Entertainment başkanı Kelly Kahl, “Gelecek sezon için televizyonun en çok izlenen dört komedisini geri getirmekten dolayı heyecan duyuyoruz ve CBS'in komedide açık ara lider konumunu koruyan inanılmaz ekiple gurur duyuyoruz. Joe Port ve Joe Wiseman, çığır açan bir oyuncu kadrosu ve olağanüstü yazarlarla birlikte Ghosts'u ABD'ye uyarlamak ve kesinlikle kendilerine ait kılmak için harika bir iş çıkardılar. Bu akıllı ve çekici şov, her hafta yaratıcılığın zirvesine çıkıyor. Pazartesi günleri, The Neighborhood ve Bob Hearts Abishola'nın mükemmel eşleşmesi, bu olağanüstü yetenekli aktörler ve olağanüstü yaratıcı ekipler sayesinde, kahkah ve kültürü ustaca harmanlıyor." dedi

    Bir İngiliz dizisinden uyarlanan Ghosts, CBS için en başından beri sağlam bir performans sergiledi. Bir haftalık gecikmeli izleme ile yakalanan bölüm başına ortalama 8.06 milyon izleyici, bu sezon komediler arasında yalnızca Young Sheldon'ın 9.18 milyon izleyicisinin arkasında kaldı. CBS Studios, Lionsgate Television ve BBC Studios'un Los Angeles yapım kolunun imzasını taşıyan komedide Rose McIver ve Utkarsh Ambudkar rol alıyor. Port ve Wiseman showrunner olarak görev yapıyor.

    Ghosts, NBC'nin La Brea ve CBS'nin CSI: Vegas'ına katılarak 2022-23 için yenileme puanı alan üçüncü çaylak seri oldu. The Neighborhood, şu anda dördüncü sezonunda ve Bob Hearts Abishola, üçüncü sezonunda, her biri bölüm başına ortalama 6,6 milyon izleyiciye ulaşıyor. Bu sezon komediler arasında üçüncülük ve dördüncülük için iyi. Mahalle, dizinin yaratıcısı Jim Reynolds'ın dizinin liderliğiyle ilgili şikayetlerin ardından gösteriden ayrılmasından sonra dördüncü sezon için Meg DeLoatch'ı showrunner olarak seçti. Başrollerini Cedric the Entertainer ve Max Greenfield'ın paylaştığı dizinin yapımcılığını CBS Studios üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top