Hesabım
    Nick Stahl, Showtime’ın ‘Let the Right One In’ Uyarlamasında

    Sevilen hikayenin dizi uyarlamasına bir yıldız daha

    Nick Stahl, Showtime'ın yaklaşan gerilimli drama dizisi “Let the Right One In”in kadrosuna katıldı. Stahl, isimleri önceden duyurulan kadro üyeleri Demián Bichir, Anika Noni Rose, Grace Gummer, Madison Taylor Baez, Kevin Carroll, Ian Foreman ve Jacob Buster'a katılmış oldu. "Let the Right One In", insan kırılganlığını, gücü ve şefkat temalarını işleyen, aynı adlı orijinal İsveç romanından ve romantik korku filminden esinlendi.

    Dizi, on yıl önce bir vampire dönüştüğünde hayatları sonsuza dek değişen Mark (Bichir) ve kızı Eleanor'u (Baez) merkezine alıyor. Eleanor, sadece geceleri dışarı çıkabilen, kapalı bir hayat yaşarken, babası, hayatta kalabilmesi için ihtiyacı olan kanlı gıdayı sağlamak için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Dizide Stahl, Logan ailesi için bir asker ve son derece sadık bir tamirci olarak tanımlanan Matthew karakterini canlandıracak.

    Stahl'ın oynadığı filmler arasında Robert Rodriguez'in "Sin City", "Terminator 3", Todd Field'ın "In the Bedroom", "Carnivale", Richard Loncraine'in "My One and Only", "Quid Pro Quo" ve "Sleepwalking" yer alıyor. Daha sonra Sean Bean ve Famke Janssen ile birlikte “Knights of the Zodiac” filminde başrolde ve Robert Patrick ve Kelli Garner ile birlikte “What Josiah Saw” filminde yer alacak.

    “Let the Right One In”in yapımcılığını Tomorrow Studios (“Cowboy Bebop”, “Snowpiercer”) ve  Andrew Hinderaker (“Penny Dreadful”) yürütüyor. Hinderaker, yürütücü yapımcılığını ise Seith Mann, Marty Adelstein, Becky Clements ve Alissa Bachner ile birlikte yapıyor. Hinderaker pilot bölümü yazdı ve Mann pilot bölümü yönetti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top