Hesabım
    Claire Danes, Yıldızlarla Dolu ‘Fleishman Is in Trouble’ın Kadrosunda

    Altın Küre ödüllü yıldızın yeni projesi belli oldu

    Altın Küre ödüllü oyuncu Claire Danes, gazeteci Taffy Brodesser-Akner'ın aynı adlı romanından uyarlanan FX mini dizisi “Fleishman is in Trouble”da Jesse Eisenberg ve Lizzy Caplan'la birlikte rol alacak. Dizi ABC Signature'dan geliyor ve Hulu'da yayınlanacak. Brodesser-Akner mini seriyi yazdı ve yönetici yapımcılığını üstlendi.

    “Fleishman is in Trouble”, eski karısı gizemli bir şekilde ortadan kaybolmadan ve onu çocuklarıyla bırakmadan önce flört uygulamalarını kullanmaya ve cinsel özgürlüğünün tadını çıkarmaya başlayan, yeni boşanmış, kırklı yaşlarındaki bir adamın hayatına (Eisenberg) odaklanıyor. Şimdi Fleishman, Rachel'a (Danes) ne olduğunu anlamak için evliliklerini irdelemek zorunda kalacak, aynı zamanda ebeveynlik, terfiler ve ilişkiler arasında bir denge kurmaya çalışacak.

    Rachel, yeni kimliği ve geçmiş travmasıyla mücadele eden başarılı ve hırslı bir yetenek ajanı olarak tanımlanıyor. Brodesser-Akner ile birlikte yönetici yapımcı olarak Sarah Timberman, Carl Beverly, Susannah Grant, Jonathan Dayton ve Valerie Faris dizinin arkasında yer alıyor. Dayton ve Faris de dizinin birer bölümünü yönetecek.

    Danes, Showtime'da sekiz sezon boyunca sayısız ödül adaylığı, galibiyet ve övgü kazanan “Homeland”deki Carrie Mathison rolüyle tanınıyor. Danes'in, sinema ve televizyondaki ilk büyük rolleri “Little Women”, “My So-Called Life” ve “Romeo + Juliet” oldu. Oyuncu, 90'ların ortasından beri hem ekranda, hem de sahnede aktif oldu. Daha sonra Tom Hiddleston ve Clémence Poésy ile birlikte Apple TV Plus dizisi “The Essex Serpent”ta yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top