Hesabım
    Amazon, Justina Machado Başrollü ‘Horror of Dolores Roach’u Onayladı

    One Day at a Time'ın yıldızının yeni projesi belli oldu

    Benjo Arwas

    Amazon'un "The Horror of Dolores Roach" dizisi için tam sezonluk bir onay verdiği açıklandı. Aynı adı taşıyan Gimlet podcast'ine dayanan yarım saatlik gösteriye ilk olarak Haziran 2021'de Amazon'da bir pilot siparişi verilmişti. Amazon Studios'un geliştirme başkanı Marc Resteghini, “Podcast dinleyicileri ve diğer herkes gibi Amazon Studios'ta da bu hikayeye aşık olduk Dolores Roach'ı kesinlikle büyüleyici bir dizide ekrana getirmek için birinci sınıf yaratıcılarla çalıştığımız için daha heyecanlı ve şanslı olamazdık." dedi.

    Dizide, Dolores Roach (Justina Machado), 16 yıl sonra hapishaneden serbest bırakılır ve 200 dolar ve sırtındaki kıyafetlerle Washington Heights'a geri döner. Erkek arkadaşı kayıp, ailesi uzun zaman önce gitmiştir. Dolores, odasını ve pansiyonunu veren ve bodrum katında masaj yapmasına izin veren eski bir arkadaşı olan Luis (Alejandro Hernandez) ile tekrar bir araya gelir. Yeni bulduğu istikrar vaadi hızla tehdit edildiğinde, “Sihirli Eller Dolores” hayatta kalmak için şok edici aşırılıklara sürüklenir ve beklenmedik profesyonel başarı karşısında, Dolores ve Luis tehlikeli bir şekilde simbiyotik hale gelir. Luis kendi tuhaf tercihlerini değerlendirmek zorundadır.

    Seride Macahdo ve Hernandez ile birlikte Kita Updike ve K. Todd Freeman da rol alıyor. Orijinal podcast'i yazıp yöneten Aaron Mark ve Dara Resnik, Gloria Calderón Kellett ve Roxann Dawson'ın yanı sıra, pilot bölümü Dawson'ın yönettiği  dizide ortak showrunner'lar ve yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor. Kellet, şu anda Amazon'da genel bir anlaşma kapsamında olan GloNation Studios şirketi adı altında yapımcılık yapıyor.

    Blumhouse Television'dan Jason Blum, Chris McCumber ve Jeremy Gold ile Spotify adına Daphne Rubin-Vega, Dawn Ostroff, Mimi O'Donnell ve Justin McGoldrick de baş yapımcı olarak görev yapacaklar. Aaron Mark, “Dolores Roach ile birden fazla biçimde yaşadıktan sonra, bu güçlü ekiple onu televizyonda hayata geçirmekten dolayı bundan daha fazla heyecan duyamazdık.” dedi. “The Horror of Dolores Roach”, orijinal olarak Mark tarafından Rubin-Vega'nın başrolde olduğu tek kişilik bir gösteri olarak geliştirildi. Mark daha sonra Rubin-Vega'nın başrolde olduğu podcast'e uyarladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top