Hesabım
    ‘Orphan Black’in Devamını Yazacak Senarist Belli Oldu

    Dizinin devamı için hayranları sevindirecek resmi adımlar atılıyor

    AMC'de çalışmaları devam eden yeni "Orphan Black" dizisi yazarını buldu. Anna Fishko'nun, ilk olarak 2019'da yapım aşamasında olduğu bildirilen dizinin potansiyel devamını yazmak ve yürütmek üzere projeye dahil olduğu öğrenildi. Kesin senaryo ayrıntıları bilinmemesine rağmen, proje için bir yazar odası şimdi iş üstünde. Projenin orijinal şovun yeniden başlatılması değil, aynı dünyada geçen yeni bir hikaye olduğu biliniyor.

    Orijinal dizinin yapımcılığını üstlenen Temple Street Productions, yeni dizinin de yapımcılığını üstlenecek. Temple Street, Boat Rocker Media'nın bir bölümü olan Boat Rocker Studios'a ait. Fishko, şovun 2018'deki dördüncü sezonunda temel kablo yayıncısı için “Fear the Walking Dead”de yazar ve denetleyici yapımcı olarak çalıştı ve bu anlamda AMC'ye yabancı değil.

    Fishko, en son, Covid sebebiyle Netflix'in diziyi iptal etmesine yol açmadan önce ikinci sezon onayı alan Netflix dizisi “The Society”de yazar ve yardımcı yapımcı olarak çalıştı. Fishko'nun diğer çalışmaları arasında USA Network'te "Colony", Amazon'da "The Last Tycoon" ve FX'de "Tyrant" yer alıyor. “Orphan Black”, John Fawcett ve Graeme Manson tarafından ortaklaşa oluşturuldu.

    Orijinal dizi 2013'te başladı ve BBC America'da beş sezon boyunca yayınlandı. Tatiana Maslany, bir klon olduğunu ve birinin onu ve klon "kız kardeşlerini" öldürmeyi planladığını keşfeden bir kadın olarak rol aldı. Hem dizi, hem de Maslany'nin performansı eleştirmenler tarafından iyi karşılandı. Gösterinin devamı, üç Emmy ve bir Altın Küre adaylığı kazandı. Oyuncu, 2016'da bir drama dizisinde en iyi kadın oyuncu Emmy ödülünü kazandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top