Hesabım
    ‘Love, Victor’, Üçüncü Sezonuyla Sona Erecek

    Hulu, dizinin final sezonunu açıkladı!

    “Love, Victor” yaklaşan üçüncü sezonunun ardından Hulu'da sona erecek. Serinin üçüncü sezonu 15 Haziran'da başlayacak ve sekiz bölümlük sezonun tamamı o tarihte yayınlanacak. Dizi, Temmuz 2021'de 3. Sezon için yenilendi ama o sırada üçüncü sezonun son olacağı duyurulmadı. Hulu'nun sezonla ilgili resmi açıklamasına göre, Victor (Michael Cimino) ve arkadaşları, lise sonrası planları yaklaşırken gelecekleri için en iyi seçimleri yapmak için uğraşmaları gereken, bir dizi yeni sorunla karşı karşıya kalacak.

    Cimino ile birlikte dizinin kadrosunda Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan ve Ava Capri yer alıyor. “Love, Victor”, “Love, Simon” filmindeki olaylarla bağlantılı ve sonrasında geçiyor. İlk olarak 2020'de Hulu'da çıkış yaptı. Filmin orijinal yazarları Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger, Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Rick Winer, Kenny Schwartz, Pouya Shahbazian ile birlikte yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor.

    Hulu, “Love, Victor” haberine ek olarak, diğer üç dizinin prömiyer tarihlerini açıkladı. İlki, 29 Mart'ta vizyona girecek olan “The Girl From Plainville”. Bu dizi, Michelle Carter'ın eşi görülmemiş “mesajlaşma-intihar” vakasının gerçek hikayesinden ilham alıyor ve Jesse Barron'un aynı adlı Esquire makalesine dayanıyor. Elle Fanning başrolde Carter rolünde, Chloë Sevigny, Colton Ryan, Cara Buono, Kai Lennox ve Norbert Leo Butz da diğer oyuncular.

    Sırada, 8 Nisan'da vizyona girecek olan “Woke”un ikinci sezonu var. Lamorne Morris, şu anda yükselişte olan bir aktivist olan, ancak “uyanmanın” artık büyük bir iş olduğu bir dünyayla boğuşan karikatürist Keef Knight olarak geri dönüyor. Dizide Morris ile birlikte T. Murph, Blake Anderson, Sasheer Zamata ve JB Smoove yer alıyor. “Conversations With Friends” ise kesin bir tarih henüz açıklanmamasına rağmen, mayıs ayında çıkış yapacak. Dizi, aynı zamanda “Normal People” yazarı Sally Rooney'nin aynı adlı kitabına dayanıyor. Dizide Alison Oliver, Joe Alwyn, Sasha Lane ve Jemima Kirke rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top