Hesabım
    HBO, ‘How to With John Wilson’a Üçüncü Sezon Onayı Verdi

    Sevilen dizi, yeni sezon onayı aldı

    "How to with John Wilson", HBO tarafında üçüncü sezonu için yenilendi. Komedi belgesellerinde, film yapımcısı ve kendini “endişeli New Yorklu” olarak tanımlayan John Wilson, şehirdeki diğer insanların hayatlarını filme alırken, aldatıcı derecede basit konularda tavsiyeler vermeye ve kendi kendini keşfetme misyonunu sürdürmeye çalışıyor.

    İkinci sezon bölümleri arasında “How to Throw Out Your Batteries”, “How to Remember Your Dreams” ve “How to Be Spontaneous” yer alıyor. Dizi, ilk olarak 2020'de yayınlandı. İkinci sezon ise 2021'in sonlarında yayınlandı. İkinci sezon da ilk sezon gibi Wilson'ın ve dizinin samimi tonu için geniş övgü aldı. Wilson, 2021'in en iyi TV performansları listelerinin çoğunda de yer aldı.

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt, "John, insanlığı en sıradan ve saçma yerlerde buluyor. New York'u son derece komik ve dokunaklı merceğinden görmeye devam etmesinden dolayı büyük heyecan duyuyoruz." dedi. 2021'de Wilson, “Bir bölümde neler olabileceğine dair çok kabaca senaryolar hazırlamaya çalışıyorum ve sonra onu prodüksiyona veriyoruz ve çekmek için eyleme bir plan koyuyoruz. İşimiz bitene kadar her bir senaryo sıfırdan yeniden yazılıyor." dedi.

    Wilson sözlerine şöyle devam etti; "Kurguda çok fazla yeniden yazmanın olması gerekiyor, çünkü, çekimlerde olacağını asla tahmin edemeyeceğimiz şeyleri yazıyoruz ve bunlar her zaman kabaca tasarladığımız şeylerden çok daha iyi hale geliyor." “How to with John Wilson”, Wilson, Nathan Fielder, Michael Koman ve Clark Reinking'in baş yapımcılığında çekiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top