Hesabım
    Disney Plus, ‘Beauty and the Beast’i Ertelediğini Duyurdu

    Hayranlar, Güzel ve Çirkin uyarlaması için bir süre daha bekleyecek

    Güzel ve Çirkin” prequel serisi artık Disney Plus'ta planlandığı gibi ilerlemiyor. Kaynaklara göre, live-action müzikal şov, yaratıcılık ve zamanlama sorunları nedeniyle belirsiz bir süreliğine ertelendi. Gösterinin bu yaz Avrupa'da çekime başlaması gerekiyordu, ancak bazı yaratıcı unsurlar henüz hazır değildi, bu da çekimi geciktirebilirdi. Bu haberlerin gösterinin kadrosunda neden olacağı zamanlama sorunları ve zaman kısıtlamaları göz önüne alındığında, gösteriyi ertelemeye ve daha sonraki bir tarihte tekrar ziyaret etmeye karar verildi.

    Erteleme haberi, Rita Ora'nın gösterinin kadrosuna katılacağının açıklanmasından birkaç gün sonra geldi. Ocak ayında "Hawkeye"ın yıldızlarından Fra Fee'nin diziye katılacağı da bildirdi. Dizi, Haziran 2021'de yayıncı tarafından sipariş edilmişti. Luke Evans ve Josh Gad, 2017 canlı aksiyon “Beauty and the Beast” filminden sırasıyla Gaston ve LeFou (Louie) rollerini yeniden canlandıracaklardı. Ayrıca, yeni yetenek Briana Middleton, Louie'nin üvey kız kardeşi Tilly'yi oynayacaktı.

    Canavar ve Belle'nin romantizminden yıllar önce ikonik “Güzel ve Çirkin” krallığında geçen dizi, geçmişinden gelen şaşırtıcı bir vahiy gün ışığına çıktıktan sonra Tilly ile yola çıkan Gaston ve LeFou'yu takip edecek ve üçlüyü beklenmedik bir maceraya atacak. Disney Plus, “Güzel ve Çirkin” dizisine sekiz bölümlük bir sipariş vermişti. Gad, Edward Kitsis ve Adam Horowitz tarafından geliştirildi, yönetici yapımcılığı yapıldı ve yazıldı.

    Evans, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılardan biri olacak. Liesl Tommy ilk bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenecekti. Proje aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapan efsanevi besteci Alan Menken'in orijinal film müziğini de içerecek. İlk bölümün sözleri Glenn Slater'a ai. ABC signature, ileride çekilecek olası sezonların stüdyosu olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top