Hesabım
    ‘Stranger Things’, Beşinci ve Final Sezonu Onayı Aldı

    Dördüncü sezon prömiyer tarihi sonrası beşinci sezon onayı da geldi!

    Netflix, perşembe günü çok geciken dördüncü sezonunun prömiyer tarihini açıklamanın yanı sıra, 2016 yılında gösterime giren ve fenomen haline gelen bilimkurgu korku dizisi Stranger Things'in beşinci ve son sezonu için yenilendiğini duyurdu. Hayranlara "Stranger Things 4"ün ilk yarısının 27 Mayıs'ta, ikincisinin 1 Temmuz'da başlayacak şekilde iki bölüme ayrılacağını söyleyen Netflix, bir mektup yayınladı ve beşinci sezonun final sezonu olacağını açıkladı.

    “Stranger Things”in dördüncü sezonu uzun bir gecikmeden sonra başlayacak. Üçüncü sezon, iki buçuk yıldan fazla bir süre önce Netflix'e düştü. Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn WolfhardCaleb McLaughlin ve Gaten Matarazzo'nun da dahil olduğu genç oyuncu kadrosunun "Stranger Things"e gençliklerinin başlarında başladıkları ve şimdi 20'li yaşlarına yaklaştıkları düşünülürse, bu mantıklı bir hamle oldu ve dizinin sonu daha ilgi çekici bir hale geldi.

    Haber, çarşamba günü Netflix'in Twitter hesabının Los Angeles'taki Sunset Bulvarı'ndaki şirket reklam panosunun bir fotoğrafını yayınlamasıyla duyuruldu. “Stranger Things”, 31 Emmy dalda ödülüne aday gösterildi ve yaratıcı sanatlar kategorilerinde altı ödül kazandı. Dizide ayrıca Max rolünde Sadie Sink, Steve rolünde Joe Keery, Nancy rolünde Natalia Dyer, Jonathan rolünde Charlie Heaton ve Robin rolünde Maya Hawke yer alıyor.

    Dördüncü sezon kadrosunda ayrıca; Priah Ferguson, Eduardo Franco, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Mason Dye, Robert Englund, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Nikola Djuricko, Joel Stoffer, Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Ting Chen ve Grace Van Dien yer alacak. Sezonun ilk yarısı 27 Mayıs'ta yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top