Hesabım
    HBO Max, "O" Filminin Öncesini Anlatan Dizi Geliştiriyor

    Katil palyaço, TV'ye geliyor!

    The Ankler'ın bildirdiğine göre HBO Max, Stephen King'in son derece başarılı bir film düolojisine uyarlanan kozmik korku hikayesi It'in bir ön bölümü üzerinde çalışıyor. Yeni prequel dizisinin "Welcome to Derry" başlıklı olacağı bildiriliyor. Diziye yeşil ışık yakılırsa, Derry'nin çocuklarına birden fazla nesil boyunca korku salan şeytani palyaço Pennywise'ın kökenine inilecek.

    Aynı haberin içeriğine göre, filmlerde yer alan önceki oyuncuların dizide yer alıp almayacağı belli değil. Ancak, dizinin yine korku türüne fazlasıyla hizmet etmesi planlanıyor. Prequel projeler son yıllarda HBO Max'te çok moda oldu. HBO Max'in planlanan Game of Thrones prequeli House of the Dragon'ın çekimleri kısa süre önce tamamlandı. The Batman'in Gotham PD'yi içeren dizisi ise Arkham Asylum'u içeren bir hikayeye "evrimleşti".

    Bu arada, It: Chapter 2, orijinal hikayeyi 2019'da tamamlarken, yönetmen Andy Muschietti, "kitapta keşfedilmeyi hak eden bütün bir mitoloji var." dedi. Muschietti, verdiği bir demeçte, "Mitoloji her zaman keşfetme fırsatları olan bir şey. Milyonlarca yıldır Dünya'da. Yüzlerce yıldır, insanlarla temas halinde. Yani malzeme miktarını tahmin edebilirsiniz." dedi.

    Korku hikayelerinin her zamanki gibi popüler olmasıyla, Derry'ye Hoş Geldiniz gerçekleşirse ve sezon onayı alırsa, bu bir sürpriz olmaz. Zaten, film serisinin geniş bir hayran kitlesi de mevcut. Dizi için de reytingler konusunda sorun yaşanmayacak gibi duruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top