Hesabım
    Suç Komedisi ‘The Flight Attendant’ın İkinci Sezonundan Fragman

    Yeni sezonun kadrosunda Sharon Stone da var!

    21 Nisan'da ekranlara geri dönecek olan “The Flight Attendant”ın ikinci sezonu için ilk uzun fragman yayınladı. “The Flight Attendant”, ölüme yakın, yüksek finans ve yüksek teknoloji durumlarından oluşan sonsuz bir zincirde kendini bulmaya çalışan ve alkolizmle mücadele eden bir uçuş görevlisi olan Cassie Bowden'ı (Kaley Cuoco) takip ediyor.

    İlk sezonda, Cassie zengin bir yolcuyla (Michiel Huisman) gece partisine katıldıktan sonra uyanır ve onu yatakta ölü halde bulur. Alkol nedeniyle geceyi hatırlamayan Cassie'nin görevi cinayeti çözmek ve kendini aklamaya çalışmaktır ama sonu gelmeyen bir karmaşanın ortasında kalır. Sonunda Cassie, kendisi ve ağabeyi (T.R. Knight) dahil sevdikleri için farklı seçimler yapmak için yola koyulur. İkinci sezonun fragmanı, farklı hayata bir bakış ve kızından uzaklaşan anne rolüyle efsane Sharon Stone'un görüntüsünü içeriyor. 

    HBO Max'in resmi ikinci sezon özetine göre: "Cassie Bowden (Cuoco), boş zamanlarında bir CIA varlığı olarak ay ışığını aydınlatırken, Los Angeles'ta en ayık hayatını yaşıyor. Ancak, denizaşırı bir görev onu istemeden bir cinayete tanık olmaya götürdüğünde, başka bir uluslararası entrikaya karışır. Sezon, Los Angeles, Berlin ve Reykjavik'te çekildi.”

    Cuoco, Stone ve Knight'a ek olarak, kadroda Zosia MametGriffin MatthewsDeniz Akdeniz ve Rosie Perez'in yanı sıra Mo McRaeCallie Hernandez ve JJ Soria yer alacak. “The Flight Attendant”ın ikinci sezonunun ilk iki bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak. Sekiz bölümlük sezon 28 Nisan'da iki yeni bölümle devam edecek ve ardından haftalık bir bölüm 26 Mayıs'ta sona erecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top