Hesabım
    Gizemli Drama "Severance", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Apple TV Plus, sevilen dizi için yeni sezon onayı verdi

    Severance”, Apple TV Plus tarafından ikinci sezon için yenilendi. Ben Stiller'ın yönettiği işyeri gerilim filminde, Mark Scout (Adam Scott), Lumon Industries'te, çalışanları kıdem tazminatı prosedüründen geçen ve hatıralarını, iş ve özel yaşamları arasında cerrahi olarak bölen bir ekibi yönetiyor. Mark'ın kendisini işinin ve kendisinin gerçek doğasıyla yüzleşmeye zorlayacak, çözülmeye yüz tutmuş bir gizemin merkezinde bulması nedeniyle 'iş-yaşam dengesi' konusundaki bu cüretkar deney sorgulanır hale geliyor.

    “Severance”da Scott ile birlikte Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus ve Christopher Walken rol alıyor. Apple TV Plus'ın "Severance" için ikinci sezon yenilemesi, şovun cuma günü yayınlanacak ilk sezon finalinden hemen önce geliyor. “We We Are” başlıklı bölüm, yayıncıya göre ekibin rahatsız edici açıklamaları keşfettiğini görecek.

    “Severance”, Mark Friedman, Chris Black, John Cameron ve Andrew Colville'in yanı sıra Stiller'la birlikte showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Dan EricksonNicky Weinstock ve Jackie Cohn tarafından yaratıldı. Stiller, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Şovu seven insanlardan gelen tepkileri ve hayran katılımı seviyesini görmek gerçekten heyecan verici. Bu konuyu televizyona getirmek uzun bir yol oldu. Dan'in pilot kitabını ilk kez beş yıl önce okudum. Her zaman çok sezonlu bir hikaye oldu ve buna devam ettiğimiz için gerçekten mutluyum. Tüm yol boyunca arkamızda olan Apple TV+ ortaklarımıza minnettarım. Kier'i övün!” dedi.

    Yaratıcı Dan Erickson, parlak Ben Stiller ve eşsiz bir oyuncu kadrosu ve ekibi sayesinde, 'Severance'ın dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere eşit derecede sürükleyici ve büyüleyici bir varoluş hayal ettirdi <ğini söyledi. Apple TV Plus'ın programlama başkanı Matt Cherniss ekledi; “Bu tamamen benzersiz dünyanın daha derinlerine inmekten ve ikinci sezonda daha fazla Lumon katmanını ortaya çıkarmaktan heyecan duyuyoruz.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top