Hesabım
    Ramon Rodriguez, ABC Draması ‘Will Trent’in Başrolünde

    Rodriguez, son olarak 'Olga Dies Dreaming'de rol aldı

    Steve Zak

    ABC, yeni proje için Will Trent'ini buldu. Ramon Rodriguez, Karin Slaugher'ın aynı adlı çok satan kitap serisinin yayın uyarlamasında özel ajanı oynamak için seçildi. Oyuncu seçimi, şu anda resmi olarak ABC'nin 2022-23 yayın döngüsü için yarışan yedi drama pilotundan biri olan projedeki diğer oyuncu olasılıklarını ortadan kaldırıyor.

    Will Trent, Georgia Soruşturma Bürosu ile yetenekli bir ajan etrafında dönüyor. O, kolluk kuvvetleri camiasında yalnız biri ve travmatik çocukluğu boyunca, koruyucu aile yanında tedavi edilmeyen şiddetli disleksi etkisinde. Rodriguez, başrolün yanı sıra potansiyel dizide yürütücü yapımcılık da yapacak ve arka planda da yer alacak.

    Liz Heldens (The Passage) ve Dan Thomsen (Batwoman) senaryoyu kaleme aldı ve yapımcı Slaughter ile birlikte yapımcılığı üstlendi. Drama, Heldens'ın genel bir anlaşma altında olduğu Disney merkezli 20th Television'dan geliyor. Rodriguez'in çalışmaları arasında Aubrey Plaza'nın karşısında yer aldığı Hulu'nun Olga Dies Dreaming dizisi yer alıyor.

    Kaynaklara göre yeni proje Hulu'dan pilot bölümü geçti ve tam sezon için adımlar atıldı. Oyuncu, Marvel'ın Iron Fist ve The Defenders'ının yanı sıra Fox'un Gang RelatedRescue Me ve HBO'nun The Wire adlın dizilerinde yer aldı. Dizi için henüz net bir prömiyer tarihi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top