Hesabım
    ‘Equalizer’, İki Sezon Daha Devam Edecek

    CBS, diziye iki sezonluk onay birden verdi

    The Equalizer”, CBS'ten üçüncü ve dördüncü sezon onaylarını aldı. CBS Entertainment'ın programlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Thom Sherman, “Equalizer, pazar geceleri güçlü bir yumruk atmaya devam ediyor ve iki sezon daha ileri almaktan heyecan duyuyoruz. Equalizer'ın başarısı, parçalarının toplamından kaynaklanmaktadır. Muhteşem Kraliçe Latifah'ın liderliğindeki olağanüstü bir kadro ve ayrıca hikaye anlatımlarını günlük adalet ve aile dinamiklerinin zorlayıcı bir karışımıyla geliştirmeye devam eden olağanüstü yaratıcı ekip. izleyicilerle bağlantı kuran ve yankı uyandıran gerçek dünya sorunları.” dedi.

    Dizide Queen Latifah'ın yanı sıra Lorraine Toussaint, Tory Kittles, Adam GoldbergLiza Lapira ve Laya DeLeon Hayes rol alıyor. Chris Noth daha önce dizide rol almıştı ancak, karakteri, bu sezon Noth'un birden fazla kadın tarafından cinsel saldırı ile suçlanmasından sonra öldürüldü. Andrew Marlowe ve Terri Edda Miller, 1980'lerde aynı adlı dizinin yeniden çevrimi olması nedeniyle CBS için “The Equalizer”ı birlikte geliştirdi. Her ikisi de Queen Latifah, John Davis, John Fox, Debra Martin Chase, Shakim Competer, Joseph C. Wilson ve Richard Lindheim ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor.

    Lindheim, orijinal dizinin ortak yaratıcısıydı. Wilson ve Adam Glass, Universal Television'ın yapımcılığını üstlendiği üçüncü sezonda ortak showrunner olarak görev yapacak. CBS'e göre, “The Equalizer” bölüm başına ortalama 9,5 milyon izleyiciye ulaşıyor. “Ghosts”, “NCIS”, “NCIS: Hawaii”, “NCIS: Los Angeles”, “Blue Bloods”, “The Neighborhood”, “SWAT” ve “Young Sheldon gibi önceden duyurulan şovlara katılarak, CBS tarafından onay alan senaryolu en son dizi oldu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top