Hesabım
    This Is Us Yıldızlarından Son Gün Paylaşımları

    Dizinin final sezonu çekimleri sona erdi

    Henüz Pearsons'a veda etmeye hazır olmayabilirsiniz, ancak, aile toplantısı sona erdi ve This Is Us, son sezonunun çekimlerini tamamladı. NBC'nin hit aile dramasının oyuncuları, son birkaç haftadır sosyal medyada anıları, gözyaşlarıyla anıyor. Oyuncular, farklı günlerde çalışmalarını tamamladı. Randall (Sterling K. Brown) ve Beth'in (Susan Kelechi Watson) kızı Faithe Herman, namı diğer Annie, nisan ayı sonlarında ekrandaki kız kardeşler Eris Baker (Tess) ve Lyric Ross (Deja) ile setteki son gününde fotoğraf ve videolar paylaştı.

    Mandy Moore (Rebecca), perşembe günü, ekrandaki kocası Milo Ventimiglia'ya sarılırken onu retro şeklinde gösteren bir fotoğrafı (Brown tarafından sette çekildi) paylaştı. "Başladığımız yolu bitirmek. Milo ve ben pilotun ilk sahnelerini birlikte çektik ve son sahnemizi yan yana bitirdik. Bu yolculuğun sonunu henüz işlemeye başlamadım ve elbette zamanımı alacak." dedi.

    Çarşamba günü Brown, "Oyun. Set. Maç! Bir kapı kapandı. Tanrı'nın bir sonraki deposunu sabırsızlıkla bekliyorum. Lotta gözyaşları. LOTTA güler ve bir sürü sarılmalar! Son birkaçının tadını çıkarın… Sanırım özel bir şeyimiz var. #ThisWasUs." yazdı. Chris Sullivan (Toby) ise perşembe günü imzasını attı ve kendi yorumuyla diziye veda etti: "#thisisus için son sahnelerimi tamamladık" diye yazdı. "Bunlar ne inanılmaz bir 6 yıldı. ⁣ Her bitiş yeni bir başlangıçtır... işte olacakların bir fragmanı." dedi.

    This is Us, 2016'da piyasaya sürüldü ve hemen en yüksek puan alan yayın ağı dizisi haline geldi ve zaman atlamaları ve dolambaçlı hikaye anlatımıyla aile draması türünü yeniden canlandırdı. Gösteri bugüne kadar 38 Emmy adaylığı ve dört galibiyet kazandı. Gösteride ayrıca Chrissy MetzJustin Hartley ve Jon Huertas da yer alıyor. Dizinin yaratıcısı Dan Fogelman, son bölüm hakkında şunları söyledi: "Sezondaki çok fazla hırstan sonra gerçekten basit hissettireceğini düşünüyorum." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top