Hesabım
    ABC, ‘Queens’ ve ‘Promised Land’ İçin Kararı Verdi

    Diziler, yayın hayatına devam edecek mi?

    ABC dramaları “Queens” ve “Promised Land”, ABC'de bir sezonun ardından iptal edildi. “Queens” sezonunu şubat ayında tamamladı. Dizi, ünlerini yeniden kazanmak ve 90'larda hip-hop dünyasının efsaneleriyken sahip oldukları havayı yeniden kazanmak için bir şans elde etmek için bir araya gelen 40'lı yaşlarındaki dört kadını takip ediyor.

    Eve başlangıçta dizide Brianna (diğer adıyla Profesör Sex) olarak rol aldı, ancak doğum iznine çıkmak için sezonun ortasında gösteriden ayrıldı. Ayrıca, Naturi Naughton, Jill/Da Thrill, Nadine Velazquez, Valeria/Butter Pecan, Taylor Sele, Eric Jones, Pepi Sonuga, Lil Muffin ve Brandy, Naomi/Xplicit Lyrics olarak rol aldı. Zahir McGhee, “Queens”i yazdı ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Pilot bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini Tim Story üstlendi. Sabrina Wind ayrıca yönetici yapımcılık yaptı. Swizz Beatz yönetici müzik yapımcısı olarak görev yaptı. ABC Signature stüdyo hizmeti verdi.

    Başlangıçta ABC'de yayınlandıktan sonra, "Promised Land", yalnızca beş bölümden sonra Hulu'ya taşındı. İlk sezon mart ayında sona erdi. Dizi, Kaliforniya'nın Sonoma Vadisi'nde zenginlik ve güç için yarışan bir Latin ailesini takip ediyor. John Ortiz, Joe Sandoval olarak, Cecilia Suárez, Lettie Sandoval olarak, Augusto Aguilera, Mateo Sandoval olarak, Christina Ochoa, Veronica Sandoval olarak, Mariel Molino, Carmen Sandoval olarak, Tonatiuh, Antonio Sandoval olarak, Andres Velez, Carlos Rincón olarak, Katya Martíchen ise Juana S olarak rol aldı. Yönetici yapımcılar arasında yazar Matt Lopez, yönetmen Michael Cuesta, Adam Kolbrenner ve Maggie Malina yer aldı. Yönetici yapımcı Michael Cuesta da yönetiyor. ABC İmzası üretildi. Bu kaynak metin hakkında daha fazla bilgiEk çeviri bilgileri için kaynak metin gerekli Geri bildirim gönder Yan paneller

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top