Hesabım
    'Love, Death + Robots"un Üçüncü Sezonundan Altyazılı Fragman

    Sevilen animasyon antolojisi geri dönüyor!

    Netflix'in eleştirmenlerce beğenilen animasyon antolojisi dizisi Love, Death + Robots, üçüncü sezon için geri döndü ve yeni fragman, baş yapımcı David Fincher'ın animasyon yönetmenliğine ilk adımı da dahil olmak üzere hayranların neler bekleyebileceğine göz kamaştırıcı bir bakış sunuyor. 2019'daki galasından bu yana, Love, Death + Robots on iki etkileyici Emmy adaylığı ve on bir galibiyet de dahil olmak üzere bir dizi övgü topladı.

    İkinci sezon, dizi yapımcısı Tim Miller (Deadpool), Simon Otto (How to Train Your Dragon) ve süpervizör Jennifer Yuh Nelson (Kung Fu Panda 2) gibi yaratıcıların hikayeleri ve yönetmenliğiyle çıtayı yükseltti, ancak 3. Sezon bunu daha üst seviyeye taşıyacak. Love, Death + Robots'un üçüncü sezonunda, isyankar köpekbalığı avı maceraları, kıyamet zombi hicivleri, aşırı gelişmiş İskoç fareleri ve sağır bir şövalyeyi ölümüne cezbetmeyi başaramayan siren şarkıları hakkında hikayeler içeren dokuz bölüm yer alacak.

    Bu Sezon , aynı zamanda antoloji serisinin bilim-kurgu yazarı John Scalzi'nin ilk sezonda prömiyerini yapan, hayranlarının en sevdiği hikayelerden "Üç Robot"un devam filmini de içerecek. Fincher'ın bir bölümü yönetmesiyle ilgili heyecan verici habere ek olarak, üçüncü sezon , 2019'daki "The Witness" bölümüyle üç Emmy kazanan Alberto Mielgo'nun geri dönüşünü de işaret ediyor. Antoloji dizisine yeni katılanlar arasında Joe Abercrombie, Andrew Kevin Walker ve Carlos Stevens yer alıyor.

    Üçüncü sezon, ilk iki sezondaki kadim kötülüklerin ve hiciv kıyametlerinin neden olduğu kaosun ortasında terör, hayal gücü ve güzelliği mükemmel bir şekilde birleştiren zeka ve görsel icatlar üzerine inşa edilecek. Üçüncü sezonun galası öncesinde Alamo Drafthouse, ilk iki sezonda öne çıkanları, gelecek sezondan yeni görüntüleri ve David Fincher, Tim Miller ve Jennifer ile bir soru-cevap etkinliği sergilemek için Amerika Birleşik Devletleri genelinde ücretsiz gösterimlere ev sahipliği yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top