Hesabım
    Çizgi Roman Uyarlaması Paper Girls'ten Fragman

    Amazon, merakla beklenen diziden ilk fragmanı yayınladı

    Yaklaşan Amazon Prime bilim-kurgu drama dizisi Paper Girls, ilk tanıtım fragmanını yayınladı ve bir avuç, oldukça şifreli seslendirme eşliğinde dört genç kahramanı kısaca sergiliyor. Paper Girls, Brian K. Vaughan tarafından yazılan ve Cliff Chiang tarafından çizilen aynı adlı altı ciltlik bir çizgi roman serisine dayanıyor. Dizi, 2019'da altıncı cildiyle tamamlandı.

    1988'de geçen hikaye, Cadılar Bayramı'ndan sonraki sabah olağan gazete teslimi çalışmaları sırasında, zamanın karşıt grupları arasındaki çapraz ateşe yakalanan on iki yaşındaki dört kızı takip ediyor. O andan itibaren, dünyayı kurtarmak amacıyla zaman içinde destansı bir maceraya gönderilirler. Şimdi, geçmiş ve gelecek arasında yolculuk ederken, kendilerinin farklı versiyonlarıyla temasa geçerler ve kendilerine gösterilen kaderi kabul edip etmeyeceklerine karar vermeleri gerekir.

    Fragman, kızların kişiliklerinin çok kısa bir parçasını sergiliyor. Mavi hareketli bir ışık altında gördüğümüz ilk kişi, başarılı bir ailenin tek çocuğu olan Camryn Jones'un oynadığı Tiffany Quilkin. Çizgileri ve arkasındaki küstahlık, onu grubun kararlı ve inatçı kişisi olarak öne sürüyor. Işık daha sonra pembeye dönüyor ve bize kasabasında erkek olmayan ilk gazeteci olan işçi sınıfı Katolik bir kız olan Mac Coyle gösteriliyor. Sofia Rosinsky tarafından canlandırılan seslendirme çizgileri, diğer kızlardan birini alaycı ve hatta kıskanç biri gibi gösteriyor. Ardından Fina Strazza, kasabanın en zengin ailesinden gelen K.J.  Brandman olarak replikleri kendine yönelik sorular soruyor. Son olarak, Riley Lai Nelet tarafından canlandırılan, Çin kökenli, çift dilli bir göçmen olan Erin Tieng videoda yer alıyor. Onun çizgileri, genç kahramanlar ile Erin'in, muhtemelen kökenleri veya belki de göreve düşkün doğası nedeniyle, kendini diğerlerinden nasıl farklı düşündüğünü arasındaki bazı çelişkilere işaret ediyor.

    Paper Girls'ün yapımcılığını Amazon Studios ve Legendary Television, Plan B ile birlikte yürütüyor. Christopher Cantwell ve Christopher C. Rogers baş yapımcı olarak görev yapıyor. Daha önce, Stephany Folsom ile dizinin ortak showrunner'ı olması gerekiyordu ancak, Temmuz 2021'de projeden ayrıldı. Paper Girls için henüz kesin bir prömiyer tarihi yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top