Hesabım
    NBC, ‘Young Rock’ ve ‘Grand Crew’a Yeni Sezon Onayı Verdi

    Yenilenen diziler arasına iki tane daha katıldı

    Young Rock” ve “Grand Crew”, NBC tarafından yenilendi. “Young Rock” üçüncü sezon için yenilendi. Dizi, Dwayne “The Rock” Johnson'ın hayatını temel alıyor ve onu çocukluğunun üç farklı noktasından yetişkinliğe kadar takip ediyor. Joseph Lee Anderson, Stacey Leilua, Ana Tuisila, Adrian Groulx, Bradley Constant, Uli Latukefu, Fasitua AmosaJohn Tui ve Matthew Willig'in başrollerini paylaştığı dizide Johnson'ın da anlatıcılığı bulunuyor.

    Nahnatchka Khan ve Jeff Chiang, diziyi ve yönetici yapımcılığı Johnson, Dany Garcia, Jennifer Carreras, Hiram Garcia ve Brian Gewirtz ile birlikte yarattı. Dizinin yapımcılığını Universal Television, Seven Bucks Productions ve Fierce Baby Productions üstleniyor. Dizi, beklenenin üzerinde bir karşılık gördü ve devam kararı kaçınılmaz oldu.

    "Grand Crew" ise ikinci sezon için yenilendi. Komedi dizisi, Los Angeles'ta hayatın ve aşkın iniş çıkışları arasında gezinmeye çalışan ve her zaman en sevdikleri barda bir araya gelmek için zaman bulabilen bir grup genç profesyoneli konu alıyor. Yerleşmeye çok hevesli umutsuz bir romantik olan Noah, romantizmde maceraperest bir emlakçı olan Nicky, flört oranlarını oynayan mütevazı bir dahi olan Sherm, gerçek aşkı kariyeri olan Anthony, evlendiği ve flört sahnesinin dışında olduğu için rahatlayan Wyatt ve yakın zamanda boşanmış ve Los Angeles'ta yeni bir başlangıç ​​yapmak isteyen Fay bu grubu oluşturuyor.

    Tıpkı yıllanan şaraplar gibi, arkadaşlıkları da zamanla daha iyi hale gelir. “Grand Crew”de Nicole Byer, Justin Cunningham, Aaron Jennings, Echo KellumGrasie Mercedes ve Carl Tart yer alıyor. Phil Augusta Jackson diziyi yarattı ve yürütücü yapımcı olarak “Brooklyn Nine-Nine”da yazar ve yapımcı olarak birlikte çalıştığı Dan Goor ile birlikte çalıştı. Universal Television stüdyo olarak hizmet verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top