Hesabım
    The Boys'un Üçüncü Sezonundan Fragman

    Merakla beklenen yeni sezondan fragman yayında

    The Boys'un en değişken süperi hakkında asla duymak istemeyeceğiniz birkaç cümle: “Homelander'da bir sorun var. Kırılan bir şey var." Starlight, Prime Video dramasının üçüncü sezonunun ilk fragmanını yayınladı. Yeni sezon 3 Haziran Cuma, ilk üç bölümüyle prömiyerini yapacak. Gerçekten de Yedi'nin lideri, aşkı Stormfront'u kaybettikten sonra kendini kötü hissediyor ve yanlış kadına aşık olduğunu açıklamak için bir medya özür turuna çıkıyor.

    Sıkılı dişlerinin arasından basına “Herkesin gerçek benle tanışması için çok heyecanlıyım.” diyor. Bu arada, Butcher dürüst, supes'leri öldürmüyor ya da içki içmiyor ve hatta şu anda Federal İnsanüstü İşler Bürosu için bir takım gibi görünen Hughie'nin emirlerini yerine getiriyor. Ancak, Hughie'nin sistemin hileli olduğunu ve Vought ile savaşmanın tek yolunun Butcher'ın yolu olduğunu fark etmesi uzun sürmez.

    Kraliçe Maeve'in, Starlight ve Butcher'a bazı bilgiler veren ve Butcher'ı 24 saat boyunca süper yapan bir şişe getiren müttefikleri var. Fragman, Supernatural eskisi Jensen Ackles'ı ilk ünlü süper kahraman Soldier Boy olarak tanıtırken Maeve, "Belki bunu Homelander'ın beynini patlatmak için kullanabiliriz." diyor. Yeni sezon 3 Haziran'da izleyiciyle buluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top