Hesabım
    Chris Pratt'li The Terminal List'ten Fragman

    Amazon, aksiyon dizisinden ilk fragmanı yayınladı

    Chris Pratt, yeni Amazon Prime Video dizisi The Terminal List'te neler olduğunu tam olarak hatırlayamıyor ama bunu çözmek için sekiz bölümü var. Bugün, Prime Video, Pratt'in Antoine Fuqua ve David DiGilio ile ortaklık kurduğu ve başrolde yer aldığı, aynı zamanda da yürütücü yapımcılık yaptığı The Terminal List için resmi tanıtım fragmanı ve afişini yayınladı.

    Sekiz bölümün tamamı, 1 Temmuz'da, 240'tan fazla ülke ve bölgede prömiyer yapacak. Jack Carr'ın çok satan romanından uyarlanan The Terminal List, James Reece'in (Pratt) aralarında olduğu, tüm Donanma SEAL müfrezesinin yüksek profilli bir gizli görev sırasında pusuya düşürülmesini konu alıyor. Reece, olayın çelişkili anılarıyla ve suçluluğuyla ilgili kafa karışıklıklarıyla ailesinin yanına dönüyor. Bununla birlikte, yeni kanıtlar ortaya çıktıkça, Reece, kendisine karşı çalışan ve sadece kendi hayatını değil, sevdiklerinin de hayatını tehlikeye atan karanlık güçler keşfediyor.

    Pratt'e ek olarak, dizide Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew RauchWarren Kole ve Alexis Louder yer alıyor. 

    Dizinin yürütücü yapımcılığını Indivisible Productions aracılığıyla Pratt ve Jon Schumacher, Fuqua Films aracılığıyla Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day) ve yazar/showrunner DiGilio üstleniyor. Yazar Jack Carr ve Daniel Shattuck baş yapımcı olarak görev yapıyor. Terminal Lists, MRC Television ile birlikte Amazon Studios ve Civic Center Media'nın ortak yapımı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top