Hesabım
    HBO, ‘Barry’e Dördüncü Sezon Onayı Verdi

    Ödüllü dizi, dördüncü sezonuyla geri dönecek!

    Barry”, HBO'dan dördüncü sezon onayı aldı. Haber, Emmy ödüllü kara komedi dizisinin üçüncü sezonunun sadece dört bölümünü yayınlamasının ardından geldi. Gösterinin bölümleri pazar günleri HBO ve HBO Max'te yayınlanıyor. Sezon 4'ün prodüksiyonu haziran ayında Los Angeles'ta başlayacak ve dizinin yıldızı ve ortak yaratıcısı Bill Hader sekiz bölümün tamamını yönetecek.

    Üçüncü sezon kadrosunda Hader, Henry Winkler, Sarah Goldberg, Anthony CarriganStephen Root ve Sarah Burns yer alıyor. Tekrar eden oyuncular arasında D'Arcy Carden ve Michael Irby yer alıyor. Hader, diziyi Alec Berg ile birlikte yarattı. Her ikisi de Aida Rodgers ve Liz Sarnoff ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Julie Camino yapımcılık yapıyor. HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt, "Bill, Alec, tüm oyuncular ve ekip, 'Barry'nin enfes bir üçüncü sezonunu yayınladı, bu kahkaha ve gerilimin ustaca bir karışımı. Dördüncü sezon onayı aldığımızı duyurmaktan çok mutluyum.” dedi.

    Barry'nin ilk iki sezonu, komedi dizisinde en iyi erkek oyuncu dalında Hader ve bir komedi dizisinde en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Winkler olmak üzere altı ödülle toplam otuz Emmy adaylığı aldı. "Barry", ilk olarak Nisan 2019'da üçüncü sezon için seçilmişti, ancak, pandemi de dahil olmak üzere çeşitli faktörlerin bir araya gelmesi, prodüksiyonu önemli ölçüde geciktirdi. 3. Sezonda, şiddetli geçmişini yeni keşfettiği tutkusu uğruna geride bırakmak için umutsuz olan Barry (Hader), kendini sözleşmeli öldürme dünyasından kurtarmaya ve kendini tamamen oyunculuğa kaptırmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top