Hesabım
    ‘Glee’ Dizisi Ekranlara Geri Dönüyor!

    Glee, tekrar bölümleriyle yıllar sonra TV'ye dönüyor!

    Netflix'ten ayrıldıktan altı ay sonra New Directions tekrar yayına başladı. Disney, cuma günü yaptığı açıklamada, mega popüler Ryan Murphy müzikal komedi dizisi "Glee"nin 1 Haziran'da Disney+ ve Hulu'da çıkış yapacağını duyurdu. Duyuru, ilk olarak 2009'da Fox'ta yayınlanan ilk bölümün 13. yıl dönümünden bir gün sonra yapıldı. Dizinin, Türkiye'de yayına başlayacak Disney Plus'ta da yer alması bekleniyor.

    "Glee"nin altı sezonunun tamamı, dizinin onuncu yıl dönümünü kutlamasından kısa bir süre sonra 2019'da Netflix'e indi. Dizi, Kasım 2021'de platformdan kaldırılmadan önce yayıncı için popüler bir başlık olarak kaldı. Dizi, şu anda Apple TV, Prime Video, Google Play ve diğer kiralama ve satın alma mecralarında yer almasına rağmen, o zamandan beri yayında yoktu.

    Ryan Murphy tarafından Brad Falchuk ve Ian Brennan ile birlikte yaratılan “Glee”, Lima, Ohio'daki kurgusal William McKinley Lisesi'ndeki bir gösteri korosu olan New Directions'ın, karmakarışık kişisel yaşamlarında gezinirken, yarışmalardaki mücadelelerine odaklanıyor. Matthew Morrison, Will Schuester, Chris Colfer, Naya Rivera, Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Dianna Agron, Kevin McHale, Jenna Ushkowitz, Mark Salling, Heather Morris, Harry Shum Jr., Chord Overstreet ve Darren Criss kadroda yer alan isimler oldu. 

    2009'dan 2015'e kadar uzanan sezonlar boyunca “Glee”, güçlü reytingler aldı ve şovun müziklerinden oluşan albüm Billboard Hot 100'de listelendi. Murphy'nin televizyonda en önde gelen yapımcı ve yaratıcılardan biri haline gelmesine yardımcı oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top