Hesabım
    Lupita Nyong’o, ‘Lady in the Lake’in Kadrosundan Ayrıldı mı?

    Apple, Natalie Portman başrollü dizinin çalışmalarını sürdürüyor

    Lupita Nyong'o, Apple ve Endeavor Content'ten gelen “Lady in the Lake” dizisinin kadrosundan ayrıldı. Dizi, ilk olarak Mart 2021'de duyurulmuştu. “Lady in the Lake” şu anda yapım aşamasında ve rolünü üstlenecek yeni bir aktris için arayış sürüyor. Natalie Portman, dizinin baş yapımcısı ve başrol oyuncusu olarak kalmaya devam ediyor.

    Bu durum, son iki yılda Nyong'o'nun önemli bir TV rolünden ikinci kez ayrılışı oldu. Oyuncu, 2020'de, pandeminin neden olduğu zamanlama sorunları nedeniyle, Chimamanda Ngozi Adichie'nin romanı “Americanah”ın uyarlamasından çıkmak zorunda kaldı. "Lady in the Lake", Laura Lippman'ın aynı adlı romanından uyarlanıyor. Mini dizi, 1960'larda, çözülmemiş bir cinayet ev hanımı Maddie Schwartz'ı (Portman) hayatını araştırmacı bir gazeteci olarak yeniden keşfetmeye ittiği ve onu Cleo Sherwood ile çarpışma rotasına soktuğu Baltimore'da geçiyor.

    Portman'ın yanı sıra dizide Y'lan NoelMikey Madison ve Brett Gelman da kadroda yer alıyor. Alma Har'el diziyi yarattı ve aynı zamanda yeni yapım şirketi Zusa aracılığıyla yönetmen ve baş yapımcı olacak. Har'el'in yapım ortağı Christopher Legget, aynı zamanda yönetici yapımcılık da yapıyor. Portman'ın yapımcı ortağı Sophie Mas da yönetici yapımcılık yapıyor. Endeavor Content, “Lady in the Lake”de stüdyo olarak hizmet veriyor.

    Crazyrose'un müdürleri Nathan Ross ve merhum Jean-Marc Vallée, Bad Wolf America adına Amy J. Kaufman ve Julie Gardner ile birlikte yapımcılık yapıyor. Alma Har'el tarafından yaratılan ve yönetilen “Lady in the Lake", Har'el tarafından Nambi Kelly, Briana Belser, Sheila Wilson ve Boaz Yakın ile birlikte yazıldı. Yakın, yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top