Hesabım
    Yeni Bir Star Wars Dizisi Geliyor: ‘Skeleton Crew’

    Başrolde Oscar adayı bir oyuncu yer alacak

    Jude Law, Disney+'a gelecek olan yeni bir "Star Wars" dizisinde rol alacak. Duyuru, Anaheim, CA'daki “Star Wars Kutlaması"nda yapıldı. Dizinin daha önce Vanity Fair tarafından yayınlanan haberde, daha büyük bir “Yıldız Savaşları” hikayesinin bir parçası olarak mayıs ayının başlarında çalışmalarda olduğu bildirilmişti.

    Dizi, İmparatorluğun çöküşünü izleyen 'Return of the Jedi' sonrası rekonstrüksiyonu sırasında gerçekleşiyor. 'Mandalorian' ile aynı dönem ama konusu bir sır olarak kalıyor. Marvel için 'Spider-Man: Homecoming'i yapan yönetmen Jon Watts ve yazar Chris Ford tarafından yaratıldı ve baş yapımcı olarak görev alıyorlar. Lucasfilm'in içinde gösteri, 80'lerin klasik Amblin macera filmlerinin galaktik bir versiyonu olarak tanımlanıyor.

    Watts ve Ford, Jon Favreau ve Dave Filoni ile birlikte “Skeleton Crew”un baş yapımcılığını üstlenecek. Law'ın dizide kimi oynayacağına dair kesin bilgi ise henüz yok. Yeni gösterinin resmi duyurusu ve Law'ın dizideki rolü, “Yıldız Savaşları Kutlaması"nın başlangıcında yapılan birkaç yeni “Yıldız Savaşları” duyurusundan biriydi.

    Diğer duyurular arasında, Diego Luna'nın oynadığı “Rogue One” prequel serisi “Andor” için bir gala tarihi ve bir fragman yer alıyor. Ayrıca dizinin bu kasım ayında 12 bölümden oluşan ikinci sezonunun çekimlerine başlayacağı da açıklandı. Hem “Ahsoka”, hem de “The Mandalorian”ın üçüncü sezonu 2023'te başlayacak. “The Mandalorian'ın” yeni sezonunun şubat ayında çıkacağı açıklandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top