Hesabım
    Netflix'in İspanyol Gerilimi 'The Longest Night'tan Fragman

    Netflix, iddialı diziden altyazılı fragmanı yayınladı

    Geri sayım sayaçlarını ayarlayın ve Luis Callejo ve Alberto Amman'ın başrollerini paylaştığı Netflix'in yaklaşan dizisi The Longest Night için hazırlanın. İspanyolca dildeki dizi, 8 Temmuz Cuma günü yayıncıda prömiyer yapacak. Tarih duyurusunun bir parçası olarak Netflix, izleyicilerin neler bekleyebileceğine dair kısa bir teaser paylaştı.

    Teaser, bir adamın saate uğursuz bir bakış atması ile açılıyor. Görünen ilk metin "Bir gece" diyor ve ardından karakterler için sekiz saatten geriye doğru başlayan bir geri sayım geliyor. Teaser, gösterinin tekrar eden karakterlerini, hiçbir güç ve bariz bir kaçış yolu olmadan hapishaneye kilitlenirken gösteriyor. Teaser sona ererken, The Longest Night insanları yanıyor, bir adamın birini dövdüğünü ve başka birinin çığlık atıp sürüklendiğini gösteriyor.

    Videonun sonundaki tek diyalogda bir adamın dediği gibi, "Uzun bir gece olacak Hugo." Bir psikiyatri hapishanesi olan Monte Baruca'da geçen altı bölümlük dizi, tüm dış iletişimden tamamen kopmuş bir grup insanı takip ediyor. Bu arada, Simón Lago (Callejo) adlı bir seri katili yakalamak için binayı çevreleyen silahlı adamlar var. The Longest Night'tan önce, oyuncuların birçoğu diğer Netflix orijinallerinde yer aldı.

    İzleyiciler Amman'ı sırasıyla 2015-2017 ve 2018-2021 yılları arasında üç sezon süren Narcos ve Narcos: Mexico'daki Pancho Herrera rolüyle tanıyabilir. Callejo, yayıncının 2021'de vizyona giren orijinal filmi Below Zero'da rol alırken, José Luis García Pérez bu yılın başlarında yayınlanan ve Felipe Calero'yu canlandırdığı In From the Cold adlı daha yeni dizide görülebilir. Callejo ve Amman'ın yanında Maria Caballero, Fran Berenguer, David Solans, Roman Rymar ve Pérez rol alıyor. Dizi, Oscar Pedraza tarafından, Xosé Moraisa ve Victoriano Sierra Ferreiro'nun yazdığı bir senaryodan yönetiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top