Hesabım
    “The Terminal List” Şimdi Prime Video’da!

    Chris Pratt’in başrolde yer aldığı aksiyon dizisi The Terminal List, Amazon Prime Video’da!

    Amazon Prime Video’nun yepyeni aksiyon ve gerilim dizisi "The Terminal List" (İnfaz Listesi)  yayında! Başrolünü Chris Pratt’in üstlendiği dizi, eski bir donanma subayının hayatını tehlikeye atmayı göze alarak bazı cevapların peşine düşmesini anlatıyor.

    ABD Donanması’nın SEAL özel kuvvetlerinde görev alan James Reece’in müfrezesi, yüksek riskli gizli bir operasyon sırasında pusuya düşürülür. Suçluluk hissi altında ezilen Reece, kafasında olayın çelişkili anlarına dair sorularla ailesinin yanına döner. Ancak daha fazla şüpheye neden olan yeni kanıtlar ortaya çıktıkça, Reece kendisine karşı çalışan ve sadece kendi hayatını değil, sevdiklerinin hayatlarını da tehlikeye atan karanlık güçler keşfeder.

    “The Terminal List”, gerçek bir Donanma SEAL subayı olan Jack Carr tarafından yazılan beş kitaplık roman serisinden, David DiGlio tarafından uyarlandı. 8 bölümük dizide, başroldeki Chris Pratt’e Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough, Arlo Mertz, Jeanne Tripplehorn, Jared Shaw, JD PardoPatrick Schwarzenneger gibi isimler eşlik ediyor.

    "The Terminal List"i Amazon Prime Video’da izlemek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top