Hesabım
    İlk Türk Süper Kahraman Dizisi Geliyor

    "Altay" için çalışmalar başladı

    Yerli prodüksiyon şirketi T World Entertainment, ilk Türk süper kahraman hikayesi barındıran T World Cinematic Universe'ün yapımına temmuz ayı sonunda başlayacak. Bobby Roth (“Agents of S.H.I.E.L.D.,” “Lost”) projenin süpervizör direktörü olarak görev yapıyor. Canlı aksiyon dizisi, çeşitli kültürlerden ilham alan süper kahramanları içerecek ve dört sezon ve 26 bölümden oluşacak. Günümüzde geçen T World Cinematic Universe, doğu medeniyetinden ve bilimin altın çağından ilham alıyor.

    Çevre sorunları, savaşlar ve salgın hastalıklar gibi evrensel zorlukların yanı sıra kendi evrenlerinden kötü adamların üstesinden gelmek için en son teknolojiyi ve eski bilgeliği kullanan yaklaşık 35 ölümlü süper kahramanı içerecek. İlk dizide Altay dahil altı süper kahraman ve dört kötü adam tanıtılacak. Tüm sezonlar Ocak 2023'te TRT Dijital platformunda yayınlanacak. Bu, platform için ilk orijinal projelerden biri olacak.

    Yapımcılar Bülent Turgut, Raif İnan ve Erdal Bozkuş, T World Cinematic Universe'ü bir dizi, film, oyun ve çizgi romana genişletmeyi planlıyor. Konsept ve süper kahramanlar, hikayeyi Halid S. Şimşek ile birlikte yazan Turgut tarafından tasarlandı. Onur Can Çaylı (“Game of Thrones”) karakter gelişimi üzerinde çalıştı. Dizinin yönetmenliğini Kerem ÇakıroğluMurat Şenöy ve Hamit Coşkun üstlenirken, dizinin canlı aksiyon sahnelerini Dusan Hyska (“Skyfall”) yönetecek ve tasarlayacak.

    Turgut, “İzleyicileri ilk kez T World Cinematic Universe'e davet etmeyi ve onları yıllardır tasarladığımız yeni süper kahramanlarla tanıştırmayı dört gözle bekliyoruz. Doğu uygarlığı tarihi büyüleyici hikayelerle dolu ve bu evren, kültürümüzün derin ve zengin geçmişinden esinleniyor. Dizi, dünyanın dört bir yanından izleyicilerin seveceği ilgi çekici karakterlere ve olay örgülerine sahip olacak. Prodüksiyona geçerken, bu yeni Türk süper kahraman dünyasını hayata geçirmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedei. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top