Hesabım
    Disney Plus Dizisi "Willow"dan Türkçe Dublajlı Fragman

    Dizinin prömiyer tarihi de açıklandı

    Disney Plus, aynı adı taşıyan 1988 yapımı filmin devamı niteliğindeki Lucasfilm ve Imagine Entertainment serisi “Willow”un Türkçe dublajlı fragmanını yayınladı. Warwick Davis ve Joanne Whalley rollerine geri dönüyor. Davis, orijinal 1988 yapımı “Willow”da Val Kilmer, Joanne Whalley, Billy Barty ve Jean Marsh ile birlikte rol aldı. Film, Nelwyn köyünden hevesli bir sihirbaz olan Davis' Willow'un, kötü bir kraliçeyi devireceği kehanet edilen özel bir bebeği koruma arayışına isteksizce çekilen hikayesini takip ediyor.

    Disney Plus'ın “Willow”u, “nefes kesen güzelliğe sahip büyülü bir diyarda geçen, modern bir anlayışa sahip destansı bir dönem fantezi dizisi” olarak tanımlanıyor ve maceraya, iç dünyalarıyla yüzleşmeleri gereken tehlikeli bir arayışa çıkan beklenmedik bir grup kahramanla devam ediyor. Bu kahramanlar, dünyalarını kurtarmak için bir araya geliyorlar. Dizinin kadrosunda Ruby Cruz (“Mare of Easttown”), Erin Kellyman (“The Falcon and Winter Soldier”), Ellie Bamber (“The Serpent”), Tony Revolori (“Spider-Man: No Way Home”), Amar Chadha Patel (“The Third Day”) ve Dempsey Bryk (“Birch”) yer alıyor.

    Daha önce “Solo: A Star Wars Story” için Howard ve Lucasfilm ile birlikte çalışan Jonathan Kasdan, diziyi geliştirdi ve pilot bölümü yazdı. Howard'ın yönettiği film, Lucasfilm, MGM ve Imagine Entertainment arasındaki ortak bir yapım girişimiydi. Orijinal film, 35 milyon dolarlık bir bütçeye karşı dünya çapında 137.6 milyon dolar hasılat elde etti ve ev sinemasında kazançlı bir yapım olmaya devam ediyor. Film, ses düzenleme ve görsel efekt kategorilerinde iki Oscar adaylığı aldı.

    Disney Plus dizisi “Willow”, Lucasfilm'den geliyor ve Disney tarafından satın alınmasından bu yana şirketin “Star Wars” dışı ilk girişimini temsil ediyor. Kasdan ve Wendy Maricle, baş yapımcılar olan Kasdan, Howard, Wendy Mericle, Kennedy ve Michelle Rejwan ile showrunner olarak da görev yapıyor. “Willow”, 30 Kasım tarihinde tüm dünyayla aynı anda Disney Plus'ta prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top