Hesabım
    Fantastik Dizi ‘Wheel of Time’ın Yeni Sezonundan Son Detaylar

    Dizi, ikinci sezon prömiyerine hazırlanıyor

    "The Wheel of Time", Amazon tarafından üçüncü sezon için yenilendi. Duyuru, gösterinin San Diego Comic-Con'daki panel sunumunun bir parçası olarak yapıldı. Haber, henüz prömiyer tarihi olmayan fantastik dizinin ikinci sezonu öncesinde yapıldı. İlk sezon, 19 Kasım 2021'de prömiyerini gerçekleştirdi. Dizinin baş yapımcısı ve showrunner'ı Rafe Judkins, “The Wheel of Time'ın üçüncü sezonunu yapacağımız için çok heyecanlıyız. The Shadow Rising, seride her zaman en sevdiğim kitap oldu, bu yüzden onu televizyona getirebilmek ve ilk başta beni bu kitaplara aşık eden hikayeleri yeni izleyicilerle tanıştırmak büyük bir onur. " dedi.

    Dizi, Robert Jordan'ın dünya çapında 90 milyondan fazla kopya satan fantastik roman serisine dayanıyor. Büyünün var olduğu ve yalnızca belirli kadınların ona erişmesine izin verilen, yayılan, destansı bir dünyada geçen hikaye, Aes Sedai adlı inanılmaz derecede güçlü ve tamamı kadınlardan oluşan bir organizasyonun üyesi olan Moiraine'in (Rosamund Pike) iki nehir kasabasının olduğu küçük bir dünyaya varmasını konu alıyor. Orada, birinin insanlığı kurtaracağına inanılan ya da yok edeceği varsayılan, Yeniden Doğan Ejderha olacağı kehanet edilen beş genç erkek ve kadınla tehlikeli, dünyayı kapsayan bir yolculuğa çıkıyor.

    Dizide Pike ile birlikte Daniel Henney, Zoë Robins, Madeleine MaddenJosha Stradowski ve Marcus Rutherford da yer alıyor. Dizi, Amazon Studios ve Sony Pictures Television ile ortak yapım. Sony Pictures Television'ın başkanları Jeff Frost ve Jason Clodfelter, "Başlangıçta dünyanın dört bir yanındaki insanlar Robert Jordan'ın 'The Wheel of Time' kitaplarına aşık oldular ve şimdi Rafe Judkins ve inanılmaz ekibi sayesinde bu epik dünya Prime Video'da canlı bir şekilde hayata geçirildi." açıklamasında bulundu.

    Judkins, baş yapımcı ve showrunner olarak hizmet vermenin yanı sıra kitapları televizyona uyarladı. Red Eagle Entertainment'tan Larry Mondragon ve Rick Selvage, Radar Pictures'dan Ted Field ve Mike Weber, Darren Lemke ve Marigo Kehoe ile birlikte yürütücü yapımcılar. Pike yapımcı olarak da hizmet veriyor. Harriet McDougal ve Brandon Sanderson ise yapımcılara danışmanlık yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top